septembrie 10, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Relaţiile sentimentale ale șoferilor profesioniști de tir

Relaţiile sentimentale ale șoferilor profesioniști de tir

Orice persoană își dorește să aibe alături un partener de viaţă cu care să împartă cele mai frumoase momente și pe care să îl simtă alături atunci când trece prin momente dificile. Iar șoferii profesioniști de tir nu fac excepţie. Doar că prin caracteristicile meserie lor, aceștia pot întâmpina anumite dificultăţi în a întreţine astfel de relaţii sentimentale la distanţă.

Cum privesc șoferii singuri relaţiile sentimentale?

Poate atunci când aţi început meseria de șofer de camioane nu eraţi într-o relaţie, iar acest lucru a făcut mult mai ușor începutul în această meserie pentru că nu lăsaţi pe nimeni acasă care să vă ducă dorul. Ei bine, cu trecerea timpului, vă puteţi dori ca atunci când ajungeţi acasă să vă întâmpine cineva cu multă bucurie că v-aţi întors sau vă puteţi dori să aveţi pe cine să sunaţi când vă aflaţi pe drum de zile întregi. Mulţi șofer de tir care sunt singuri se întreabă dacă nu cumva străbătând atâtea mii de kilometri nu vor întâlni persoana potrivită într-una dintre opririle pentru pauză. Desigur, acest lucru este posibil, doar că atunci va trebui să vă întrebaţi cum veţi derula respectiva relaţie, deoarece persoana respectivă locuiește acolo, iar dumneavoastră vă întoarceţi acasă pentru a porni din nou la drum spre alte rute. Poate că șoferii de camioane care nu sunt implicaţi într-o relaţie se bucură de libertate și de faptul că pot avea și relaţii de scurtă durată, dar pe termen lung acest stil de viaţă poate deveni foarte obositor și lipsit de sentimentul de împlinire.

Şoferii de tir și partenerii de viaţă ce rămân acasă

A fi șofer de camion este dificil pentru întreaga familie. Cei care sunt șoferi pornesc la drum cu sentimentul că aduc un venit important pentru a-și întreţine familia, dar pe de altă parte nu pot să fie un sprijin în momentele grele pentru cei rămași acasă, iar timpul petrecut cu partenerii de viaţă este foarte scurt. Pe de altă parte, partenerii de viaţă ai șoferilor profesioniști rămân acasă cu inima îndoită gândindu-se la pericolele și riscurile pe care șoferii și le asumă pornind la curse de mii de kilometri, departe de casă și trăind în condiţii care nu sunt întotdeauna cele mai confortabile. Fiind vorba de lungi perioade de timp de absenţă de acasă a celor ce sunt șoferi de tir, orice relaţie sentimentală pentru cei ce aleg această meserie trebuie să se bazeze pe încredere reciprocă și o foarte bună comunicare. Ambii parteneri trebuie să fie de acord cu acest stil de viaţă și să fie conștienţi de numeroasele perioade de timp în care cei doi nu se vor vedea. Atât partenerii de viaţă ce rămân acasă, cât și cei care sunt șoferi pe camioane trebuie să se sprijine reciproc, să se asculte și cel mai important, să ia decizii împreună.

De ce își fac griji cei rămași acasă?

Cu siguranţă relaţii sentimentale ale unui șofer profesionist de camion pot fi complicate datorită distanţei și a puţinului timp petrecut împreună cu partenerul. Mai mult decât atât, cel care vă așteaptă acasă își face o mie și una de griji atunci când vă aflaţi la volanul camionului. Grijile celor rămași sunt referitoare la posibilele accidente ce pot avea loc în cursele dumneavoastră, la riscurile pe care le întâmpinaţi atunci când dormiţi în cine știe ce parcări neiluminate sau la faptul că vă puneţi în pericol sănătatea pe viitor datorită faptului că nu dormiţi suficient, mâncaţi adeseori pe fugă și acumulaţi stres, toate aceste putând duce la apariţia unor boli cronice. Un alt aspect pentru care cei dragi își fac griji în ceea ce vă privește atunci când sunteţi plecat în curse se referă la posibilele defecţiuni ale camionului, acestea putând duce la întârzieri sau accidente. Ei bine, cei dragi ce vă așteaptă cu nerăbdare acasă pot să stea liniștiţi din acest punct de vedere pentru că orice defecţiune s-ar ivi la camionul pe care îl conduceţi, Matei Truck Service din Arad este gata să vă ofere service camioane specializat. Astfel, fie că aveţi o problemă de ordin mecanic sau una de ordin electric, specialiștii în service camioane ce lucrează la Matei Truck Service sunt gata să vă ofere sprijin.

Vă dorim drumuri bune și să vă bucuraţi de relaţii frumoase chiar și ca șofer pe camion!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}