august 29, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • 3 Sfaturi pentru primul camion ca deținător de afacere

Achiziționarea camionului potrivit este o etapă extrem de importantă în devenirea propriului deținător de afacere. Dacă sunteți pe piață în căutarea primului dumneavoastră camion ca și deținător de afacere, există câteva aspecte foarte importante de care ar trebui să țineți cont. Aceste sfaturi vă vor ajuta să restrângeți căutarea astfel încât să puteți să achiziționați primul dumneavoastră camion cu încredere.

Dupa ce ati achizitionat un camion, inainte sa il trimiteti in cursa, este recomandat sa il duceti la un service de camioane sau la un mecanic pentru evaluare si diagnoza si pentru eventuale reparatii.  Va recomandam sa apelati la serviciile Matei Truck Service unde veti beneficia de:

Pentru programari sunati la: 0746 031 551 (Matei Vasile)

Sfatul #1: Alegeți dacă să cumpărați un camion second hand sau unul nou.

Primul pas este să vă restrângeți căutarea pentru camionul potrivit alegând dacă doriți un camion nou sau unul second hand. Există avantaje și dezavantaje pentru ambele opțiuni.

Cumpărarea unui camion nou 

Un avantaj major în achiziționarea unui camion nou este faptul că acesta vine împreună cu o garanție. O garanție poate fi un avantaj major, în special luând în considerare faptul că există câteva modele care nu sunt neapărat de încredere.

O mare problemă în achiziționarea unui camion nou este faptul că acestea sunt foarte scumpe. Cumpărarea unui camion nou poate fi o investiție dureroasă pentru cineva care speră să facă bani din deținerea unei afaceri de transporturi.

Țineți minte, dacă achiziționați un camion nou este important să stabiliți o relație cu reprezentanța, vânzătorul și un service de camioane, cum suntem noi cei de la Matei Truck Service. Va trebui să lucrați împreună cu toți trei pentru a vă păstra tirul funcțional.

Cumpărarea unui camion second hand 

Un camion second hand poate fi o bună opțiune pentru primul dumneavoastră camion. Cu toate acestea și cu echipamentele folosite riscați tot timpul.

Deși un camion second hand poate fi atrăgător inițial datorită prețului mai mic, s-ar putea să sfârșiți plătind mult mai mult pe termen lung. Chiar și dacă aveți experiență în repararea camioanelor, nu cred că ați dori să petreceți majoritatea timpului reparând camioane.

Veți găsi camioane second hand de încredere la alte companii. Acestea au de multe ori camioane în flotă pe care le vând din diverse motive.

O altă opțiune este achiziționarea unui camion ce a fost deținut de cineva pe care cunoașteți și în care aveți încredere.

Citiți și acest ghid de achiziționare a unui camion second hand pentru a afla mai multe despre acest lucru.

Sfatul #2: Prioritizați ceea ce vă doriți de la camionul dumneavoastră

Doriți să conduceți un camion gata de aruncat la gunoi sau plănuiți să-l folosiți câțiva ani? Plănuiți să fiți deținător de afacere pentru perioade scurte de tim? Este posibil ca un camion vechi și folosit să facă treaba.

Dacă plănuiți să fiți un deținător de afacere pe termen lung, veți dori probabil ceva ce vă oferă încredere și longevitate mai mare. Vei putea descoperi un camion second hand care merită sau faptul că un leasing pentru achiziționarea unui camion nou cu garanție este mai sigură și de încredere pe termen lung.

Sfatul #3: Alegeți un service de camioane competent și de încredere

In cazul in care aveti probleme cu camionul in trafic, Matei Truck Service sta la dispozitia dumneavoastra cu:

Cea mai bună modalitate de a găsi un service de camioane bun? Întrebați oamenii cu experiență și cu siguranță vă vor îndruma către noi, fiindcă avem o reputație solidă. Recenziile online sunt foarte bune, însă nu vor învinge recomandările directe niciodată.

Încrederea este la fel de importantă ca și competența. Chiar dacă ați găsit cel mai bun service de camioane din zonă, nu vor mai dori să vă ajute dacă vă anulați programările tot timpul în ultima clipă.

Noi la Matei Truck Service mergem pe încredere și stăm la dispoziție clienților cu servicii prompte, profesionale și calitative de reparații mecanice și electrice camioane, tester diagnoză, service mobil de camioane, dar și reparații climatizare.

Veți fi surprins de câte ori veți avea nevoie de reparații și întreținere pentru camionul pe care îl conduceți. Un service din zona dumneavoastră vă va reduce timpul de deplasare la minim, economisindu-vă bani.

Ce poate fi mai frumos decât să vă lăsați camionul la service și să mergeți acasă decât să stați în service toată ziua doar pentru că domiciliul este prea departe. Un service camioane din apropiere este un econimisitor de timp foarte mare pentru prima dumneavoastră achiziție de camion.

Dacă alegeți să devenim service-ul dumneavoastră oficial cu siguranță nu veți regreta și veți vedea că știm să ne respectăm clienții și tratăm camioanele acestora cu cea mai mare atenție și profesionalism posibil.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}