septembrie 18, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Avantajele oferite de un atelier service mobil pentru camioane

Viaţa șoferilor profesioniști de camioane este departe de a fi una ușoară și fără dificultăţi. Pe lângă faptul că stau foarte multe săptămâni departe de familie și de casă, pe lângă faptul că dorm în condiţii deloc confortabile, aceștia trebuie să mai facă faţă adeseori și unor defecţiuni la camioanele cu care pleacă în cursă. Fie că intervine uzura datorată timpului de folosinţă îndelungat a unor piese ale camionului, fie că mentenanţa nu a fost făcută corespunzător, șoferii de camioane trebuie să găsească soluţii în a rezolva problemele apărute la camioanele pe care aceștia le conduc astfel încât să ajungă la timp la destinaţie pentru a livra transportul pentru care au fost angajaţi. Dacă sunteţi șofer profesionist pe camion, atunci trebuie să știţi că pe lângă acele service camioane care le puteţi întâlni pe drum și la care puteţi apela pentru a vă rezolva defecţiunile apărute la camion, există și firme ce oferă service mobil pentru camioane, iar Matei Truck Service din Arad este una dintre aceste firme. În cele ce urmează vom discuta despre atuurile unui astfel de atelier mobil pentru service camioane.

Atuurile unui atelier mobil service camioane

În mai mult de 90% din situaţii, defecţiunile apărute la camionul pe care îl conduceţi sau la remorca tractată pot fi soluţionate la faţa locului, fără a fi nevoie de deplasarea sau tractarea camionului la un service camioane specializat. Prin urmare, se reduce mult timp și se economisesc bani prin faptul că nu vă mai deplasaţi cu camionul rămas blocat în drum la service, ci se deplasează atelierul mobil la locul camionului.

Un mare atuu al unui astfel de service cum este si atelierul mobil camioane din Arad este deci reducerea timpului de așteptare până la soluţionarea defecţiunii camionului, la care se adaugă avantajul de a economisi combustibil, și implicit banii necesari pentru acel combustibil.

Un alt mare avantaj oferit de un atelier mobil este faptul că este disponibil non-stop. Astfel, având doar un număr de contact al firmei care oferă serviciile de atelier mobil, puteţi apela la orice oră din zi și din noapte pentru a solicita asistenţă în rezolvarea defecţiunilor apărute la camionul cu care efectuaţi cursa.

Avantajos este de altfel și faptul că reparaţiile efectuate de către atelierul mobil se pot face în timpul pauzelor pentru odihnă pe care șoferii de camioane trebuie să le efectueze și astfel „împușcaţi doi iepuri dintr-o lovitură” – vă odihniţi, iar când sunteţi gata pentru a pleca din nou în cursă, camionul este în perfectă stare de rulare.

Iar un ultim plus adus de atelierul mobile pentru service camioane îl reprezintă faptul că dacă aţi rămas blocat pe un drum în afara ţării, apelând la un astfel de atelier puteţi să vă înţelegeţi mult mai ușor cu cei care vă pot ajuta cu soluţionarea defecţiunii, vorbind tot limba română.

De ce să apelaţi la atelierul mobil al Matei Truck Service?

Un atelier mobil pentru service camioane poate rezolva aproape întreaga gamă de defecţiuni ce pot interveni la un camion sau remorca acestuia. Atelierul nostru mobil este dotat la standarde europene și poate soluţiona probleme de ordin mecanic, electric sau probleme ale sistemului de climatizare al camionului dumneavoastră. Uneori există posibilitatea ca dumneavoastră să nu știţi cu exactitate care este cauza pentru care camionul refuză să mai pornească la drum și aţi rămas blocat într-o parcare pe marginea drumului.

Indiferent că aveţi o defecţiune a motorului, a sistemului de frânare sau cu anvelopele avem rezolvarea pentru dumneavoastră. Prin echipamentul specializat de diagnosticare oferit de atelierul nostru mobil, orice șofer poate lua decizia de a repara piesa care s-a defectat sau de a o înlocui, fără a mai pierde timpul cu alte verificări ulterioare.

Vă dorim drumuri bune, iar în cazul în care aveţi nevoie de reparaţii la camion in Arad și aţi rămas blocat pe drum, nu ezitaţi să apelaţi la atelierul mobil al servicelui nostru. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}