august 15, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Avantajele utilizării jantelor de aluminiu la un camion de marfă

Avantajele utiliării jantelor de aluminiu la un camion de marfă

Matei Truck Service camioane din Arad vă va oferi în acest articol câteva sfaturi dacă intenționați să schimbați sau să investiți în niște jante noi pentru camioanele din flota dvs.

O jantă este partea interioară a unui anvelope, cea care o susține. Aceasta constituie o parte importantă a unui camion de marfă și, prin urmare, materialul din care este fabricată este, de asemenea important. Flotele și șoferii camioanelor de marfă beneficiază de avantajele jantelor de aluminiu de ani de zile. Comparativ cu jantele din oțel, cele din aluminiu sunt mult mai ușoare, necesită o întreținere mai mică și permit o încărcătură utilă mai mare.

1. Rezistență la coroziune la costuri reduse de întreținere

Jantele de aluminiu nu trebuie să treacă prin procese continue de recondiționare, așa cum se întâmplă cu jantele din oțel pentru a îndepărta rugina. În plus, jantele de aluminiu nu sunt vopsite ca cele de oțel, eliminând necesitatea vopsirii prin pulverizare și retușare.

În medii ostile este necesar ca jantele de oțel să se demonteze, să se vopsească, să se retușeze și să se reinstaleze în fiecare an, pentru a preveni apariția ruginei. Aici intră în joc jantele de aluminiu. Jantele din acest material reduc costurile totale de întreținere și îmbunătățesc aspectul camionului de marfă. Ele sunt ușor de curățat și își păstrează strălucirea în ciuda spălării și frecării: menține camionul dumneavoastră ca nou pentru mult mai mult timp.

2. Greutate mai ușoară pentru a îmbunătăți eficiența încărcăturii și a economisi combustibilul

Unele jante mai ușoare pot crește productivitatea adăugând mai multă încărcătură fiecărui vehicul. Schimbarea jantelor de oțel cu cele ușoare, de aluminiu, poate elimina multe kilograme ale echipamentelor pentru camioane, adăugând sute de kilograme de încărcătură suplimentară. Dacă camionul este deja încărcat, are jante de aluminiu, anvelopele vor rula mai ușor și vor necesita mai puțin efort din partea transmisiei. Acest lucru va contribui la reducerea consumului de combustibil.

3. Strălucirea lor naturală îmbunătățește imaginea flotei dumneavoastră

Multe flote de camioane utilizează echipamentele ca panouri publicitare, adică camioanele sunt imaginea companiei sau “cartea de vizită”. Și ce opțiune mai bună pentru a îmbunătăți aspectul camioanelor decât jantele de aluminiu, acestea vor rămâne mai curate pentru mai mult timp și vor îmbunătăți impresia clienților cu privire la munca dvs. și a companiei.

4. Aluminiul este mai rezistent decât oțelul, reducându-se daunele la frânare

Cele mai multe camioane de marfă lucrează în medii dure și pline de gropi și borduri peste tot. Jantele de aluminiu sunt mult mai rezistente decât jantele de oțel.

Amintiți-vă că cel mai bun mod de a crește durata de viață a jantelor și anvelopelor dvs. este alegerea celor care se potrivesc cel mai bine tipului de muncă prestată.

5. Jantele de aluminiu sunt mai bune

În timp ce jantele de oțel sunt încă opțiunea “implicită” pentru multe aplicații cu rază medie de acțiune, utilizatorii își dau seama că jantele de aluminiu sunt, de asemenea, o opțiune foarte bună și se rotesc mai bine în timpul conducerii vehicului.

O jantă de aluminiu dintr-o singură bucată permite șoferului să conducă mai ușor decât janta de oțel din mai multe bucăți. Asta înseamnă mai puțină oboseală pentru conducătorul auto și o mai mare siguranță în ceea ce privește sarcinile fragile. În același timp, costurile de întreținere sunt reduse datorită unei performanțe mai bune și unei durate mai îndelungate a jantei.

Când luați în considerare diferite opțiuni de jante pentru anvelopele dvs., valoarea calității ar trebui să fie întotdeauna obiectivul dvs. Jantele de aluminiu au mai multe avantaje decât cele din oțel. Deși acestea din urmă sunt mai puțin costisitoare în momentul achiziționării, ele devin “scumpe” în timp.

De asemenea, atunci când întâmpinați probleme cu camionul în Arad, luați în considerare contactarea echipei noastre. De îndată ce vor fi contactați, specialiștii noștri cu vastă experiență în domeniu, vor interveni rapid și vor încerca să facă tot ceea ce se poate pentru rezolvarea situației.

Aceștia sunt pregătiți ca oricând este nevoie să intervină cu atelierul mobil pentru a face reparații tir în Arad, reparații clime camioane în Arad etc. Aceștia oferă diverse servicii de reparații, de cea mai bună calitate și la cele mai bune prețuri.

Contactați-ne, nu veți regreta!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}