iulie 31, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Beneficiile colaborării cu un șofer profesionist de la o companie de transport

Matei Truck Service din Arad vă dezvăluie în acest articol câteva beneficii ale colaborării cu un șofer profesionist de la o companie de transport.

Indiferent dacă conduceți o companie de producție sau de construcție, una dintre cele mai importante componente ale planului dvs. de afaceri este transportul eficient de bunuri și materiale. Dacă ați început afacerea pe cont propriu, este posibil să fi folosit o mică echipă de șoferi pentru a finaliza livrările. Pe măsură ce compania dvs. se extinde, aveți nevoie de o flotă fiabilă pentru a vă asigura că toată marfa dvs. ajunge în siguranță și la timp.

Mulți proprietari de afaceri externalizează transportul și logistica către o firmă de transport. În acest articol, vom discuta despre șase dintre modalitățile prin care compania dvs. poate beneficia de colaborarea un șofer profesionist de la o firmă de transport.

1. Accesul la rapoarte și date de transport

Cu excepția cazului în care aveți experiență în gestionarea unei flote, probabil că nu aveți acces la majoritatea software-ului și tehnologiei pe care acești furnizori de servicii logistice îl folosesc. Când utilizați proprii șoferi sau vehicule, fiecare șofer poate raporta kilometrajul, ruta și livrările sale în mod diferit. În acest caz, ar trebui să sortați mai multe tipuri de date pentru a determina dacă echipa dvs. funcționează cât mai eficient posibil.

Angajarea unui șofer profesionist înseamnă că aveți acces la toate înregistrările și datele generate în timpul unei curse specifice. O mare parte din aceste date sunt create automat de software-ul instalat în vehicule. Aceste date pot fi esențiale pentru a găsi modalități de optimizare a afacerii dvs. în viitor.

2. Resurse extinse

În plus față de datele suplimentare pe care le primiți atunci când utilizați serviciile unui firme de transport , veți obține, de asemenea, acces la mai multe resurse de transport. Multe companii de logistică au dezvoltat parteneriate cu furnizorii și transportatorii de combustibil.

Negocierea cu companiile cu care furnizorul dvs. de logistică deja a stabilit relații poate reduce costul global al transportului de marfă și a livrărilor.

3. Încredere mai mare din partea clienților

Șoferii profesioniști se pregătesc foarte mult pentru a optimiza modul în care conduc și modul în care livrează. Atunci când utilizați un șofer profesionist cu experiență, clienții consideră compania dvs. una de încredere și cu autoritate în industrie. Acest fapt este valabil indiferent dacă clienții dvs. sunt proprietari ai unor imobile, reprezentanți ai municipiului sau proprietari ai unei afaceri.

Șoferii profesioniști reprezintă afacerea dvs. Cei mai buni șoferi de camioane acordă prioritate punctualității, eficienței și siguranței pentru a obține cele mai bune rezultate generale. De asemenea, s-ar putea să înregistrați mai puține pierderi dacă folosiți personal instruit în tehnici de încărcare și descărcare adecvate pentru anumite vehicule.

4. Punerea accentului pe afacerea primară

Dacă gestionați singur afacerile firmei, aveți nevoie de timp pentru a vă concentra asupra afacerii dvs. principale. Gestionarea propriului transport vă poate costa timp care ar putea fi mai bine cheltuit pentru îmbunătățirea modelului dvs. de afaceri, planificarea produselor viitoare sau supravegherea operațiunilor.

Când apelați la serviciile unei firme de transport, veți fi partener cu un manager de flotă. Managerul va gestiona majoritatea detaliilor mici ale transportului, astfel încât să puteți vedea mai clar imaginea de ansamblu fără a pierde timpul în planificarea logistică.

5. Management mai precis al riscului

În plus față de gestionarea flotei economisiți timp, acest serviciu vă poate proteja și afacerea împotriva multor riscuri care vin odată cu transportul mărfurilor. Un manager de flotă poate gestiona pregătirea conducătorilor auto, întreținerea autovehiculului și alte măsuri vitale care garantează că transportul dvs. respectă toate reglementările și minimizează potențialele pericole.

Acest management al riscului vă poate proteja și în cazul în care marfa se pierde, este furată sau deteriorată în timpul transportului

6. Timp redus de instruire

Când angajați un nou șofer, treceți printr-un proces de formare extins pentru a-l pregăti astfel încât să îndeplinească sarcinile de serviciu necesare. Dacă lucrați cu o echipă internă de șoferi, este posibil ca aceștia să nu aibă același nivel de experiență și pregătire. Această variabilă poate duce la o formare de lungă durată și costisitoare de fiecare dată când vine un nou șofer în flota dvs. Acest lucru poate întârzia livrările.

Când externalizați livrările, știți că fiecare șofer cu care lucrați este deja bine pregătit. Tot ce trebuie să faceți este să-i furnizați acestuia informațiile de care poate avea nevoie pentru a vă respecta standardele și cerințele.

În unele cazuri, este posibil să nu fie nevoie să vă întâlniți personal cu șoferii de camioane. Managerul de flotă se va ocupa de orice pregătire pe care compania dvs. o cere. Acest beneficiu vă permite să respectați programul, chiar dacă trebuie să vă extindeți echipa de transport.

Dacă faceți planuri pentru viitorul companiei dvs., vă recomandăm să vă externalizați transportul către o companie de transport. Acest pas poate face afacerea dvs. mai eficientă și vă va oferi toate beneficiile enumerate mai sus.

Dacă în timpul unei curse camionul se defectează, recomandați firmei de transport să îndrume șoferul de camion către noi. Echipa Matei truck service va interveni imediat. Oferim cele mai bune servicii de reparații camioane din Arad și nu numai asta. Ne ocupăm și de reparații tir în Arad sau reparații remorci camioane în Arad.

Oferim servicii diverse de reparații mecanice și electrice la orice oră, rapid și eficient.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}