octombrie 26, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Camioane de marfă: ce să să faci în cazul unui accident

În acest articol, Matei Truck Service din Arad vă spune ce să faceți în caz de accident. Toți șoferii de camioane iau serios măsurile de siguranță, mai ales atunci când transportă încărcături importante.

Cu toate acestea, uneori accidentele se produc pur și simplu din cauza factorilor externi și a celor ai șoferului. Este foarte important ceea ce se face după accident. Prin urmare, companiile trebuie să instruiască personalul să știe ce să facă atunci când are loc un accident.

Încercați să vă păstrați calmul

Este normal ca nivelurile de stres să crească la maxim în timpul unui accident, indiferent dacă sunteți doar spectator. Probabil că sunteți singurul informat despre ce ar trebui  sau nu ar trebui făcut în acest tip de situație, deci este important să rămâneți calm și să-i calmați pe ceilalți oameni implicați. Ținând cont de sfaturile noastre puteți lua deciziile potrivite.

În cazul în care aveți un accident, evitați mișcarea vehiculului implicat în accident, aveți nevoie de autorizarea poliției pentru a efectua astfel de acțiuni. Ajutați persoanele care au nevoie de ajutor în caz de accident de mașină, fără a afecta activitatea profesioniștilor responsabili cu asistarea persoanelor în caz de accidente rutiere.

Asigurați locul

Trebuie remarcat că nu este o idee bună să vă parcați camionul în spatele victimei cu dorința de a o proteja, pentru că în cazul în care camionul dvs. se ciocnește, veți fi vinovați. O idee bună este să plasați un triunghi de urgență, în cazul în care nimeni implicat în accident nu poate sau nu are unul. Modalitatea potrivită de a plasa este să o faceți la 50 de metri distanță de mașina care a suferit accidentul sau la 100 de pași distanță. Acest lucru va oferi indicii șoferilor despre faptul că s-a întâmplat ceva. Astfel ei vor înceti.

Sunați după ajutor

Prima reacție în caz accident este de a solicita ajutor medical de urgență, deoarece ideal este de a lăsa profesioniștii să se ocupe de eventualele persoane rănite, dar și să mute vehiculul. Așadar, sunați la salvare, poliție, pompieri.

Obțineți informații de la martori

Ca șofer, ar trebui să cereți politicos martorilor la accident, numele complet, adresa, numărul de telefon mobil și plăcuța de înmatriculare. Amintiți-vă că atitudinea conducătorului auto va influența foarte mult martorul, pentru că dacă observă că sunteți disperat sau supărat despre ce s-a întâmplat, va evita să fie o parte a problemei. Dacă vă prezentați respectuos și calm, este foarte probabil să decidă să vă ajute în cazul în care va fi citat la secția de poliție pentru a da o declarație despre cele întâmplate.

Anunțați compania

Nu toți oamenii reacționează în același mod, unii își amintesc anumite recomandări, cum ar fi păstrarea calmului, cerere de informații martorilor și plasarea triunghiurile de siguranță pe șosea, astfel încât ceilalți șoferi să știe că s-a produs un accident. Cu toate acestea, dacă sunteți puțin nervos, sunați la compania dvs. de camioane pentru a vă sfătui și a vă spune pas cu pas ce trebuie să faceți.

Faceți multe de poze

În prezent, majoritatea dintre dvs. aveți telefoane mobile cu cameră cu rezoluție bună. Compania trebuie să se asigure că știți cum să faceți poze care să indice ora și data la care a avut loc un anumit eveniment. În acest fel, veți putea dovedi că toate daunele s-au produs la acea dată. Aceasta este o modalitate de a vă îmbunătăți comunicarea cu compania și de a demonstra că sunteți bine instruit și știți cum trebuie procedat în tot felul de cazuri.

Și în cazul în care aveți nevoie de profesioniști în reparații camioane in Arad sau Timisoara, apelați la noi. Ne mândrim cu faptul că avem cel mai bun service de camioane din Arad și putem interveni prompt ori de câte ori suntem chemați.

Dispunem de un atelier mobil pentru camioane in Arad dotat cu echipament de ultimă generație, astfel că putem face diagnosticări și depanări în trafic, dacă este nevoie.

Suntem capabili să abordăm toată gama de lucrări mecanice și electrice. Nimic nu ne scapă. Executăm reparații tir în Arad, reparații clime tir în Aradetc. Oferim o gamă variată de servicii, întrucât echipa noastră este formată din specialiști competenți, cu pregătire superioară și ani de experiență în domeniu.

Contactați-ne ori de câte ori este nevoie, nu veți fi dezamăgiți!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}