septembrie 6, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Câștigaţi mai mult ca șofer de camion

Câștigaţi mai mult ca șofer de camion

Indiferent de meseria pe care o practicaţi, vă doriţi să aveţi un câștig cât mai bun, iar a fi șofer de camioane nu face excepţie. Aveţi mai jos câteva sugestii cu privire la modul în care aţi putea câștiga mai mult practicând meseria de șofer de camion.

Alegeţi cu atenţia compania pentru care lucraţi

Atunci când sunteţi în căutarea celei mai bune companii pentru care să prestaţi serviciile de șofer de camion, este important să ţineţi cont de câteva detalii. Pe lângă remuneraţie, atunci când alegeţi compania de transporturi pentru care să lucraţi ca șofer de camion, este important să ţineţi cont de respectul arătat de compania respectivă pentru șoferii săi. Trebuie să ţineţi cont de următoarele aspecte:

– Timpul petrecut acasă – Ca șofer de camion veţi lipsi perioade lungi de timp de acasă, iar timpul pe care îl aveţi la dispoziţie pentru a fi alături de cei dragi este foarte important. Mai mult, a fi cu familia vă ajută să evitaţi suprasolicitarea și să vă desfășuraţi munca de șofer de camion cu o mai mare plăcere. Astfel, dacă compania vă oferă timp suficient pentru a nu vă „rupe” de familie și de cei dragi, atunci aţi găsit compania de transporturi perfectă.
– Kilometri parcurși – Ca șofer de camion, cu cât aveţi mai mulţi kilometri parcurși, cu atât venitul va crește, iar satisfacţie financiară va fi mai mare. De aceea, este foarte important să ţineţi cont de capacitatea de transport a firmei la care doriţi să vă angajaţi. Firma respectivă trebuie să dispună de capacitatea de a vă oferi suficiente curse pentru un venit satisfăcător.
– Camioane la standarde înalte – Este foarte important ce camioane veţi conduce. Camioanele depășite din punct de vedere tehnic sau uzate vor crea multe probleme șoferilor și pot duce la pierderi de timp și implicit, la venituri reduse. Chiar și camioanele moderne și noi pot întâmpina diverse probleme, iar pentru aceasta este important să apelaţi la firme specializate în service camioane.

Alegeţi să beneficiaţi de bonusurile oferite

Un salariu mare sau foarte mare nu înseamnă neapărat o companie pentru care v-ar face plăcere să lucraţi. De foarte multe ori, există companii de transporturi care oferă bonusuri considerabile pentru angajaţii loiali și care oferă servicii de foarte bună calitate. Spre exemplu, dacă lucraţi pentru o companie cu renume, atunci cu siguranţă puteţi recomanda și altor colegi ce lucrează independent sau pentru firme de transporturi mai mici să vi se alăture la compania pentru care lucraţi. Astfel, puteţi fi recompensat cu anumite bonusuri pentru că aţi recomandat compania la care sunteţi angajat altor șoferi, iar compania și-a crescut productivitatea. Un alt tip de bonus poate fi oferit pentru siguranţa în transport, atât pentru siguranţa mărfurilor transportate, cât și pentru siguranţa din trafic. Astfel, odată ce marfa a ajuns la destinaţie în stare perfectă, iar camionul pe care îl conduceţi nu suferă daune, nici măcar daune minore, atunci puteţi fi recompensat de către compania de transporturi la care sunteţi șofer cu anumite bonusuri.

Fiţi un membru de bază în echipa de șoferi a companiei

Succesul companiei de transporturi pentru care lucraţi înseamnă și succesul dumneavoastră ca șofer de camion. Este esenţial să aveţi o comunicare excelentă cu managerul curselor din cadrul companiei. Discutaţi programarea curselor, disponibilitatea dumneavoastră și optaţi pentru a satisface cerinţele clienţilor și a parcurge kilometri necesari pentru a livra transportul de care are nevoie firma pentru care lucraţi. Mai mult decât atât, dacă ajungeţi mai devreme la destinaţie, oferiţi-vă serviciile pentru un alt transport, câștigând astfel încrederea managerului și în timp veţi recompensat.

Valorificaţi-vă timpul în cursă

Dacă ai pornit la drum, nu uita că planificarea cursei este esenţială pentru a nu pierde timpul. Până la urmă, timpul înseamnă bani, iar un timp mai scurt pentru o anumită cursă înseamnă mai multe curse, deci mai mulţi kilometri parcurși, iar în final câștiguri mai mari. Informaţi-vă cu privire la traseu, la existenţa punctelor de realimentare și stabiliţi pauzele astfel încât să nu irosiţi timp. Pauzele sunt pentru a mânca, pentru a merge la toaletă, pentru o scurtă dezmorţire și pentru a recăpăta concentrarea necesară la volan. Mai mult decât atât, a avea un număr de contact pentru service camioane înseamnă siguranţa în cazul apariţiei oricărei defecţiuni, iar Matei Truck Service Camioane Arad este firma care asigură o gamă complete de servicii în domeniul service camioane.

Indiferent de experienţa avută ca șofer de camion, este important să vă propuneţi să câștigaţi cât mai mult, iar sugestiile de mai sus vă vor fi cu siguranţă utile pentru aceasta.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}