august 25, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Cum ne adaptăm la viitorul industriei transporturilor

Cum ne adaptăm la viitorul industriei transporturilor

În industria camioanelor există o mulțime de îngrijorări în ceea ce privește șoferii de camioane, în special când vine vorba de viitor. Dezvăluiri de-a lungul timpului despre camioane automatizate i-a făcut pe mulți șoferi să se îngrijoreze, temându-se viitorul va aduce flote de camioane fără șoferi, permițând industriei transporturilor să își opereze vehiculele fără ca angajații șoferi să le conducă.

Nu vă faceți griji, șoferii sunt o parte foarte importantă din viitorul industriei și termenul „fără șofer” este un termen impropriu. Aceste camioane au ceea ce este esențial un pilot automat care permite șoferului să facă alte lucruri în timpul anumitor etape din călătoriile zilnice. În alte cuvinte, nu există un pericol real curând sau în viitor pentru șoferi.

Așa că șoferii de camion fac parte în mare din viitorul industriei. De fapt, lipsa de personal în acest domeniu este de departe cea mai mare sursă de stres pentru cei care se bazează pe viitorul industriei transporturilor. Există desigur noi reglementări pentru protejarea mediului încojurător ce vor fi scumpe pe termen lung, însă tot puterea omului va face viitorul pentru majoritatea companiilor.

Acest lucru înseamnă că dumneavoastră ca și potențial șofer de tir aveți o putere foarte mare și oportunitatea nu numai de a vă asigura o oportunitate de angajare pentru următorul deceniu și mai mult decât atât, dar și o șansă de a vă fortifica cariera.

Poate vă întrebați care este cheia către această tranziție? Adaptarea !

Mulți șoferi de camion doresc să se concentreze pe condus, la urma urmei acesta este jobul lor și simt că au de participat și la alte sarcini pe care ei le consideră pierdere de timp. În timp ce acești oameni vor avea joburi astăzi și mâine, viitorul este incert pentru ei. Făcând față cu schimbările din industrie, incluzându-le pe cele tehnologice, își vor asigura viitorul și vor fi în continuare relevanți pentru industrie.

În loc de acest lucru, acești oameni se vor lupta să facă față cu schimbările de îndată ce acestea se ivesc și ar putea fi prea departe de ele atunci când ele apar. Realitatea devine frustrantă pentru acești oameni și ar putea duce la plecarea acestora din industrie din cauza inabilității de a se adapta conform cerințelor.

Ca și șofer de camion tânăr veți avea oportunitatea de a prospera în acest mediu și să ajungeți în poziție de conducere în următorii 10 ani. Secretul la succes este format din două straturi: primul, adaptarea cu schimbările ce urmează să aibă loc, ceea ce înseamnă ascultarea, verificarea și lecturarea zilnică. Citirea blogurilor și știrilor din domeniul transporturilor, ședințele cu conducerea companiei la care lucrați și participarea în activități din domeniu, vă poate ajuta să știți ce urmează să vină.

Un alt secret este ceva la care puteți prelua iminent controlul: propria dumneavoastră atitudine. Indiferent de industria în care activați, șansele sunt mari să fiți un pește într-un acvariu foarte mare. Acest lucru este și mai valabil în cazul șoferilor de tir, ce sunt foarte mulți. Asta oferă o oportunitate mare de inovație și schimbare, iar ca individ sunt foarte puține lucruri pe care le puteți face să controlați valurile schimbării.

În loc de acest lucru, concentrați-vă să vă deplasați cu fluxul să spunem așa. Fiți capabil să mergeți cu schimbările, în timp ce sunteți pregătit să știți ce schimbări urmează. Concentrați-vă mai mult pe ceea ce trebuie să învățați decât pe ceea ce ați învățat deja și concentrați-vă pe sarcina de mâine.

Schimbările au loc în industria transporturilor. Pur și simplu se întâmplă și au loc chiar dacă faceți sau nu parte din ele. Acceptând acest lucru și concentrându-vă pe schimbările ce urmează să aibă loc, veți avea loc în industrie mai mult decât atunci când încercați să înotați împotriva curentului și să vă luptați cu inevitabilul.

Fiindcă și noi, cei de la Matei Truck Service Camioane Arad suntem conștienți de schimbările ce au loc de la o zi la alta în industria transporturilor, ne adaptăm, ne prețuim angajații, ascultăm cerințele clienților noștri cu mare atenție și evoluăm în fiecare zi alături de ei. Ne dorim ca fiecare client să plece de la noi cu zâmbetul pe buze și cu camionul funcționând și arătând mai bine ca niciodată.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}