august 16, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Cum să creați o firmă de transport de succes

Matei Truck Service Camioane din Arad vă spune în acest articol cum să vă creați o firmă de transport de succes.

Industria transporturilor poate fi foarte profitabilă. Cu toate acestea, acest sector se dovedește a fi foarte competitiv uneori. Multe companii de transport marfă încearcă să intre în afaceri în fiecare an și ajung să dea faliment. Această problemă afectează în principal persoanele care se pricep la condus, dar nu știu cum să conducă o afacere. Gestionarea și creșterea afacerii de transport marfă depășește capacitatea de conducere a unui camion sau de alegere a celei mai bune rute.

Din acest motiv, vrem să vă oferim câteva sfaturi care să vă ajute să treceți ușor de la statutul de șofer de camion la cel de proprietar al unei firme de transport.

In cazul in care aveti probleme cu camionul in trafic, Matei Truck Service sta la dispozitia dumneavoastra cu:

Pentru a evita sau a reduce defectiunile camioanelor in timpul curselor va recomandam sa apelati la serviciile Matei Truck Service unde veti beneficia de:

Pentru programari sunati la: 0746 031 551 (Matei Vasile)

Achiziționați camioanele potrivite

Evident, veți avea nevoie de echipament adecvat pentru compania dvs. Achiziționarea camioanelor este primul pas pe care trebuie să-l faceți și poate că este și cel mai scump. Odată ce ați ales echipamentul necesar pentru tipul de companie pe care doriți să-l deschideți, trebuie să decideți dacă doriți să cumpărați camioane noi, second hand sau dacă doriți să închiriați.

În prezent, pe piață, există diverse opțiuni. Acest lucru vă poate îngreuna alegerea. Prin urmare, este necesar să vă stabiliți o strategie din timp.

Cumpărarea camioanelor este destul de simplă, așa că nu vă faceți prea multe griji. Odată ce știți suma inițială pe care o aveți de plătit și bugetul este gata, totul va fi simplu. Dacă sunteți punctual cu plățile dvs., veți vedea că, odată cu trecerea timpului, camionul va fi al dvs.

Închirierea camioanelor poate fi un pic mai complicată. Poate că închirierea unui camion este mai ieftină, dar pe termen lung și în cele din urmă, nu veți deține nimic.

Obțineți cei mai buni clienți

Cei mai mulți proprietari noi au parte de primii clienți căutând intens persoane care vor să transporte diverse produse. Cu toate acestea, o astfel de strategie nu trebuie utilizată pe termen lung.

Concurența care există pe piață este foarte puternică, iar uneori există și persoane care strică piața. Cum? Oferind prețuri foarte mici. Aceste variații ale prețurilor nu vă ajută să faceți prea mult profit. În plus, o astfel de strategie nu vă va oferi întotdeauna clienți loiali sau pe termen lung.

În loc să aveți clienți care nu vă sunt fideli, concentrați-vă pe găsirea de clienți loiali care au întotdeauna ceva de transportat. Modul inteligent de a vă gestiona afacerea este să utilizați strategia de căutare doar la începutul afacerii dvs.

Între timp, începeți să vă vindeți serviciile și să vă construiți propria bază de clienți. Crearea acestei liste de clienți este o muncă grea, dar este un mod inteligent de a crește. Acești clienți vor fi cei mai siguri clienți.

Faceți oferte bune. Cunoașteți-vă cheltuielile

Ofertele dvs. trebuie să fie bune și profitabile din punct de vedere al competiției. De asemenea, nu vă recomandăm să reduceți foarte mult prețurile. Singura modalitate de a ști cât de mult să percepeți este să știți care sunt cheltuielile dvs. de întreținere, reparare a camioanelor, plățile camioanelor, combustibilul, plata muncitorilor etc. Rețineți, de asemenea, cheltuielile pe care le puteți face în funcție de destinația încărcăturii.

Gestionați afacerea în mod eficient

Succesul companiei dvs. se va baza, de asemenea, pe managementul său general. Tipul de birou pe care îl creați va depinde de dimensiunea afacerii dvs. Trebuie să determinați modul în care doriți ca afacerea să funcționeze. Afacerile gestionate cât mai eficient vor fi crește.

Indiferent de tipul de companie pe care îl aveți în minte, chiar dacă flota dvs. este mică sau mare, trebuie să aveți întotdeauna o mentalitate pozitivă și să gândiți așa: “Sunt proprietarul unei companii mari”.

Cu cât veți gândi mai pozitiv, cu cât veți munci mai mult, cu atât lucrurile vor merge în direcția dorită de dvs.

De asemenea, trebuie să știți că, pentru ca firma dvs să aibă succes, camioanele trebuie să fie mereu în stare de funcționare.

Matei Truck Service vă poate ajuta în acest sens ori de câte ori veți trece prin Arad. Vă punem la dispoziție un service camioane în Arad, foarte bine dotat. Dispunem de service mobil pentru camioane cu care putem interveni rapid pentru a repara orice defecțiune de natură mecanică sau electrică.

Oferim servicii de reparații tir în Arad, reparații remorci camioane în Arad, printre altele. Oferim servicii de cea mai bună calitate la prețuri avantajoase!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}