august 16, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Cum să faceți curățenie în cabina camionului de marfă

Matei Truck Service Camioane din Arad dorește să vă ofere în acest nou articol câteva sfaturi privind menținerea interiorului camionului în bună stare. De ce? Fiindcă majoritatea șoferilor unui camion de marfă petrec zile, chiar săptămâni, pe drumuri departe de casă. Mare parte din timp îl petrec în interiorul vehiculului. Pe lângă faptul că sunt nevoiți să conducă timp îndelungat până la destinație, conducătorii auto mănâncă, dorm și se relaxează în interiorul cabinei camionului.

Condițiile de viață într-un spațiu închis fac ca menținerea curățeniei să fie puțin dificilă, dar este important să acordați timp și efort pentru a menține interiorul camionului curat și organizat.

Îndepărtați elementele inutile

Respectați bunurile dvs. (ustensile de gătit, alimente conservate sau ambalate, materiale de citit, cum ar fi cărți, dispozitive electronice și îmbrăcăminte). Printre toate aceste lucruri aveți obiecte pe care nu le-ați folosit niciodată sau le-ați purtat deja? Dacă da, scăpați de ele. Puteți să le lăsați acasă sau să le aruncați.

Având doar câteva lucruri în interiorul cabinei, curățenia va deveni o sarcină ușoară. În plus, veți avea o cabină impecabilă.

Organizați-vă lucrurile

Încercați să găsiți un loc mic unde să vă puteți pune toate lucrurile. Pentru asta aveți nevoie un pic de creativitate. Pentru a începe, grupați obiectele similare. Luați în considerare cumpărarea unor cutii de plastic sau a unor organizatoare de călătorii, astfel încât să le puteți folosi ca depozite mici.

După ce ați plasat toate obiectele în container, puneți-l într-un loc specific. Puteți mări spațiul prin depozitarea lucrurilor în dulapuri, compartimente, pe spatele scaunelor și sub pat.

Organizarea camionului dvs. nu înseamnă doar mai mult spațiu, ci și siguranță. Scoateți obiectele de care v-ați putea lovi în timpul călătoriei.

Scoateți gunoiul

Gunoiul se acumulează rapid în timpul călătoriilor lungi. Pentru a menține acest aspect sub control, găsiți un loc potrivit pentru amplasarea sacului de gunoi. Asigurați-vă că puneți pungile cu fast food, gustările, pungile de plastic, băuturile și alte tipuri de gunoi în interiorul acestui sac mare. Când puneți totul în același sac, nu va trebui să căutați și să colectați gunoi din compartimente diferite. Ori de câte ori vă opriți pe parcursul traseului, goliți sacul pentru a evita mirosurile neplăcute.

Praf

Particulele de praf pot provoca probleme de sănătate, cum ar fi iritarea ochilor, tuse, strănut și chiar atacuri de astm (în special în spații compacte, cum ar fi cabina de camioane). O modalitate ușoară de a îndepărta praful este prin curățarea suprafețelor interioare. Utilizați întotdeauna o cârpă din microfibră pentru a curăța dulapurile, sertarele, rafturile, aparatele și alte suprafețe dure. Când curățați bordul, faceți-o delicat, astfel încât niciunul dintre butoane sau cadrane să nu se deterioreze. Amintiți-vă să evitați utilizarea produselor pe bază de ulei cu un finisaj lucios, deoarece acestea pot contribui la reflectarea razelor de soare.

Aspirați în mod regulat

Aspirați în mod regulat pentru a exista mai puțin praf, resturi și reziduuri alimentare care se pot acumula pe podea. Începeți prin a scoate covorașele din camion. Aspirați podeaua și scaunele, utilizați extensia vidului pentru a ajunge în zone dificile. Nu uitați să aspirați covorașele înainte de a le pune înapoi în camion.

Curățați ferestrele

Când spălați geamurile, spălați și parbrizele. Vizibilitatea slabă datorită unei ferestre murdare reprezintă un potențial pericol pentru dvs. și pentru ceilalți șoferi. Când curățați sticla, utilizați un produs care nu zgârie și aplicați-l pe o cârpă din microfibră, în loc să-l aplicați direct pe fereastră. Curățați ferestrele utilizând mișcări orizontale și utilizați o periuță de dinți pentru a îndepărta ceara și murdăria de pe margini. Dacă camionul are geamuri fumurii, nu utilizați produse pe bază de amoniac, deoarece acestea ar putea duce la dispariția culorii.

Apelați la profesioniști

În funcție de timpul pe care îl petreceți în cabină și de cât de des conduceți, vă recomandăm să apelați la profesioniști pentru a vă curăța interiorul camionului. Puteți face acest lucru de câte ori doriți. Și chiar dacă plătiți pentru un astfel de serviciu, datorită unei curățenii profunde și a unei întrețineri regulate, puteți menține cabina fresh și în stare bună.

De asemenea, dacă întâmpinați probleme de natură mecanică sau electrică, vă recomandăm să ne contactați. Echipa noastră de profesioniști va interveni cu atelierul mobil pentru camioane și vă va rezolva defecțiunea în cel mai scurt timp.

Matei Truck Service oferă servicii de reparații clime camionane în Arad, reparații clime tir Arad. Suntem cel mai rapid și eficient service de camioane din Arad. Contactați-ne pentru a vă convinge!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}