iulie 27, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Cum se poate garanta siguranța șoferilor de camioane

Matei Truck Service din Arad vă dezvăluie în acest articol cum se poate garanta siguranța șoferilor de camioane. Știți care este cea mai mare preocupare a unei companii de transport? Fără îndoială siguranța șoferilor de camioane. Chiar și companiile care au angajat cei mai experimentați șoferi de camioane se tem pentru siguranța lor.

Siguranța rutieră pentru conducătorii de camioane

Menținerea șoferilor în siguranță pe șosea nu este atât de simplă. Accidente au loc întotdeauna. De aceea trebuie luată în considerare îmbunătățirea metodelor de implementare care să garanteze siguranța șoferilor. Mai bine previi decât să regreți. Iată câteva puncte care trebuie luate în considerare:

Fiecare șofer trebuie să respecte limita de viteză. Indiferent de timpul de livrare, șoferii de camioane trebuie să conducă preventiv. Ei trebuie să fie conștienți că nu numai ei conduc pe autostradă. Nu se pun doar pe ei în pericol ci și pe ceilalți, dacă nu conduc preventiv.

Trebuie să aibă parte de odihnă suficientă înainte de a pleca în călătorie. O mare parte din accidentele de circulație apar din cauza oboselii – șoferii adorm. De aceea, ei ar trebui să se odihnească bine înainte de a porni la drum pentru a evita orice fel de accident.

Trebuie să fie concentrați în orice moment. Conducătorii auto nu trebuie să răspundă la telefon sau să trimită mesaje text.

Trebuie să fie informați cu privire la condițiile meteorologice. Să se asigure că au suficient spațiu atunci când trebuie să se oprească brusc.

Trebuie să mențină o distanță corespunzătoare între autoturismele sau camioanele aflate în față. Șoferii de camioane trebuie să fie foarte atenți la drum și la distanța dintre vehicule pentru fi mereu în siguranță.

Instruirea temeinică a șoferilor și monitorizarea comportamentului lor

De obicei, majoritatea șoferilor au tendința de a conduce agresiv și de a vorbi la telefon în timp ce conduc.

Este important ca șoferii de camioane să fie instruiți temeinic și să li se monitorizeze comportamentul în mod regulat. Pentru a asigura siguranța tuturor participanților la trafic, șoferii de camion, precum și șoferii în general, ar trebui să conducă preventiv.

Întreținerea camionului

Nu este nimic mai frustrant pentru un șofer de camion care se ocupă cu livrarea de marfă decât să aibă probleme cu vehiculul. De asemenea, nu este deloc plăcut ca vehiculul să se strice într-o zonă mai puțin cunoscută șoferului.

Companiile de transport trebuie să-și pregătească șoferii astfel încât să știe cum să-și întrețină camioanele. De asemenea, ar fi bine să-i informeze că, dacă ajung prin Arad și au probleme, este indicat să contacteze echipa celui mai bun truck service din Arad.

Matei truck service va interveni acolo unde este nevoie, cu atelierul său mobil dotat cu echipament de ultimă generație. Aceștia trebuie să știe că putem fi contactați la orice oră și că putem face reparații camioane în Arad, reparații remorci camioane în Arad etc. Prestăm diverse servicii de reparații auto, la prețuri avantajoase, eficient și rapid.

Achiziționarea celui mai bun GPS pentru camioane și remorci

Companiile pot garanta siguranța șoferului cu ajutorul a numeroase instrumente importante, printre care GPS-ul camionului și remorcii. Aceste dispozitive îi pot ajuta să urmeze traseul corespunzător și să evite traficul.

În plus, proprietarii companiilor de camioane care cumpără GPS pentru vehiculele lor care parcurg distanțe lungi, pot garanta siguranța personalului lor. Datorită acestor dispozitive se reduc șansele ca șoferii de camioane să încurce drumul.

Siguranța pe traseu este întotdeauna extrem de importantă. Din acest motiv, Matei Truck Service Arad vă pune la dispoziție servicii de cea mai bună calitate astfel încât camionul să nu aibă probleme o lungă perioadă de timp. Șoferii vor putea conduce fără griji oricând.

Drum fără incidente vă dorim!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}