iulie 27, 2018
Matei Ioan
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Cum se pot reduce costurile unei firme transport marfă

În acest articol, Matei Truck Service din Arad vă dezvăluie cum se pot reduce costurile unei firme de transport marfă.

O companie de transport marfă reduce costurile atunci când este pregătită să se dezvolte mai mult. În aceeași măsură, consideră că reducerea costurilor reprezintă o oportunitate de a-și consolida serviciile și competențele. De fapt, punerea sa în aplicare arată companiilor de transport marfă care sunt principalele lor competențe și puncte forte. Trebuie subliniat faptul că aceste măsuri sunt adesea folosite pentru a menține o afacere de transport marfă în perioade economice dificile. Iată patru dintre cele mai bune sfaturi pentru a reduce costurile într-o companie cu o flotă de camioane.

In cazul in care aveti probleme cu camionul in trafic, Matei Truck Service sta la dispozitia dumneavoastra cu:

Pentru a evita sau a reduce defectiunile camioanelor in timpul curselor va recomandam sa apelati la serviciile Matei Truck Service unde veti beneficia de:

Pentru programari sunati la: 0746 031 551 (Matei Vasile)

Realizați întreținerea regulată a camioanelor

În general, companiile de transport marfă reduc costurile în moduri diferite. În primul rând, reduc costurile prin desfășurarea de sesiuni de întreținere periodică a flotei care include camioane și echipamente. Trebuie remarcat faptul că dacă sunt întreținute corespunzător acestea oferă un serviciu mai bun clienților lor.

Lipsa de întreținere provoace daune serioase camionului și acesta trebuie să stea într-un service de reparații camioane pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce înseamnă o pierdere de bani. Multe dintre cele mai frecvente inspecții de întreținere preventivă acoperă următoarele aspecte:

 • Realizarea de reparații și schimbarea lichidelor
 • Repararea sau înlocuirea unei piese pentru camion
 • Verificarea kilometrajului și intervalul de inspecție
 • Lista elementelor specifice care trebuie verificate.

După cum se poate observa, reducerea costurilor se datorează întreținerii regulate a întregii flote, deoarece este bine știut faptul că dacă camioanele nu se mențin în stare bună necesită reparații costisitoare. Din fericire pentru mulți, camioanele moderne de astăzi sunt echipate cu cele mai recente gadgeturi și un computer integrat care permite șoferului să fie conștient de tot ce se întâmplă cu camionul. Întreținerea va spune multe despre camionul dvs., de aceea vă recomandăm să știți totul despre ceea ce vă indică la bordul camionului dumneavoastră de tonaj mic sau mare. Cu cât știți mai multe informații, cu atât veți interveni mai rapid dacă se întâmplă ceva.

Menținerea unui buget restrâns

Companiile de transport marfă reduc costurile prin efectuarea de întreținere regulată a camioanelor lor, dar și prin menținerea unui buget restrâns. Acest lucru este esențial pentru companiile de transport marfă care doresc să devină unele dintre cele mai bune din industrie.

Primul pas pentru a realiza acest lucru și pentru a reduce costurile este să se înțeleagă unde se îndreaptă toți banii. Prin urmare, proprietarii companiilor de transport trebuie să cunoască suma exactă a banilor pe care îi cheltuiesc, de la livrarea făcută cu camion la costurile fiecărei rute gestionate de șoferi.

O practică bine cunoscută printre companiile de transport marfă este calcularea profitului și pierderilor din fiecare lună. Motivul pentru care aleg să facă acest lucru se datorează faptului că această practică îi ajută să-și urmărească cheltuielile și să ia decizii importante.

Îmbunătățirea traseului

Odată cu îmbunătățirea traseului conducătorilor de camioane, companiile de transport nu numai că reduc costurile, ci stabilesc și rute mai eficiente și mai compacte, care apoi ajută șoferii.

Acest lucru ajută la reducerea:

 • kilometrajului total
 • costurilor de transport
 • timpului curselor etc

.

Transporturi combinate

Companiile de transport marfă reduc costurile prin combinarea transporturilor. În general, companiile de transport optează pentru această strategie pentru a ocupa mai puțin spațiu în interiorul camionului. Acest lucru a îmbunătățit eficiența companiilor, deoarece acestea pot distribui mai multe produse ocupând mai puțin spațiu.

De asemenea, ajută ca mai multe produse să ajungă mai repede la destinație. Cu cât produsele ajung mai repede la destinație, cu atât satisfacția clienților este mai mare, deoarece se conving că serviciul la care au apelat este bun. În plus, îi determină să-l folosească din nou și să-l recomande și altora.

Sperăm că aceste sfaturi să vă fie de ajutor și sperăm să ne contactați dacă veți avea nevoie de serviciile noastre.

Matei Truck Service se ocupă de reparații camioane în Arad, reparații clime camioane în Arad, reparații tir în Arad etc.

Matei Truck Service este soluția ideală pentru toți cei care întâmpină probleme cu camioanele sau tirurile în Arad.

Drum bun vă dorim!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}