Despre noi

Nu credem că există vreun şofer ori proprietar de camion sau de flotă de camioane care să nu îşi dorească să beneficieze de sprijinul unui service bun, un service care practică tarife decente şi care are un bun portofoliu.

Matei Truck Service este un astfel de service, care poate aborda toată gama de lucrări mecanice şi electrice, inclusiv diagnosticări şi depanări în trafic, urmȃnd ca în viitor să acopere şi sectorul de import şi distribuţie de piese de schimb, pentru început în Arad, iar în viitor pentru zonele importante ale ţării.

Înfiinţat în anul 2018, Matei Truck Service şi-a obişnuit clienţii cu un plan individualizat de intervenţie, cu seriozitate, cu eficienţă, cu preţuri onorabile şi avantajoase, cu contracte flexibile şi, atunci cȃnd urgenţa impune, prioritare. El vine pe piaţa de reparaţii auto romȃnească cu prospeţime, forţă, entuziasm, rigoare şi adaptare activă la noutate, cerinţe şi tehnologie.

Firma dispune de un atelier mobil de intervenţie în trafic foarte bine dotat – unitate operativă care în viitor se va multiplica prin achiziţionarea unui al doilea echipament, urmare a sporirii solicitărilor de depanare.

Adaptarea la piaţă înseamnă adaptarea optimă la solicitarea fiecărui client, iar piaţa de service pentru camioane se dovedeşte a fi una foarte bogată şi interesantă, în continuă dezvoltare pe măsura creşterii interesului transportatorilor de a colabora cu un service. Lucru care ţine şi de educaţia în acest domeniu.

“Întotdeauna clientul care a apelat la serviciile firmei noastre a fost primit cu cea mai mare căldură, a fost ascultat, situaţia i-a fost analizată cu maximă atenţie de specialiştii noştri şi i-a fost aplicat un plan de intervenţie optimă, în timpul cel mai scurt, la cea mai înaltă şi la preţurile cele mai avantajoase”, afirmă Vasile Matei, directorul firmei.

 

Investiţia în oameni

 

Matei Truck Service dezvoltă cu clienţii săi relaţii durabile, iar clienţii sunt fidelizaţi.

De asemenea, firma ştie să investească în relaţia cu oamenii, fie că sunt clienţi, fie că sunt specialiştii care îi constituie echipele de lucru – iar investiţia în oameni este considerată mai importantă decȃt investiţia în orice echipament de service, aceasta reprezentȃnd garanţia principală a livrării unor servicii de calitate şi a receptării lor corespunzătoare.

Website-ul de prezentare al firmei, care vă aşteaptă, este unul deosebit de elocvent pentru potenţialul firmei şi îi susţine identitatea.

Printre beneficiile de care se bucură cei care decid să încheie un contract cu noi se numără: evitarea timpilor morţi, funcționarea pe termen mai lung a camionului, degrevarea de responsabilităţile sarcinilor administrative (controlul facturii, procesarea cazurilor de service), fapt care le va permite concentrarea pe întreprinderea principală, care este reparaţia ori dotarea superioară.

 

Valorile noastre

 

Matei Truck Service s-a angajat să livreze servicii de calitate pentru clienți, prin atragerea, instruirea și menținerea unei forțe de muncă variate și de mare calificare. Forța de muncă este guvernată de valorile fundamentale de bază ale modului în care înţelegem să ne desfăşurăm munca:

Onestitate – Suntem deschişi și veridici în toate relațiile și comunicările noastre cu clienții, furnizorii, colegii și alte părți interesate în activitatea şi afacerea noastră;

Integritate – Ne conducem afacerea într-o manieră etică și morală. Suntem supli, fiabili și demni de încredere în ceea ce privește acțiunile și angajamentele noastre;

Respect – Recunoaștem unicitatea și diversitatea oamenilor și înțelegem că este important să recunoaştem deschis valoarea lor. Arătăm respect pentru a merita respect, tratând oamenii cu politețe, înţelegere, dar şi cu convingere;

Solicitudine – Încercăm să ajutăm clienții noștri să își îndeplinească scopul demersului lor prin utilizarea resurselor noastre într-un mod care să adauge valoare.

La Matei Truck Service credem cu tărie că numai printr-un set de valori comerciale putem oferi valoare serviciului nostru.

 

Alte beneficii importante

 

Matei Truck Service calculează preţurile cu cea mai mare atenţie şi onestitate, deci transparent şi avantajos. Camionul are parte de reparaţii, lucrări de întreținere ori revizii, în funcţie de caz. Operațiunile sunt efectuate de specialiști cu experiență, ceea ce asigură păstrarea fiabilității, a performanței și a valorii pe termen lung.

Maximizarea duratei de funcționare a vehiculului, urmare a asistenței individuale, se realizează prin efectuarea lucrărilor în timp real, printr-o imagine completă a stării de funcționare a vehiculelor şi prin recomandări specifice de acţiuni.

Rezultatul analizei şi măsurile planului de acţiune sunt anunţate clientului din timp, el fiind contactat în timpul cel mai scurt pentru a se asigura că toate lucrările necesare pot fi efectuate concomitent, la o dată convenabilă lui şi companiei de transport.

Orice operaţie tehnică de reparaţie, dotare, întreţinere, depanare este realizată de către o echipă de specialişti deosebit de competenţi, cu o pregatire superioară şi mulţi ani de experienţă în domeniu, care oferă soluţii complete pentru o gamă largă de mărci de camioane din Romȃnia şi Europa: Roman, Tatra, Renault Mercedes-Benz, Volkswagen, MAN, Iveco, DAF, Scania, Volvo, Isuzu.

Sunaţi acum!