august 25, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Echipamentul necesar pentru a vă descurca cu mâncarea în timpul unei curse

V-ați obișnuit să mâncați pe fugă și să vă bazați pe benzinării, parcări pentru tiruri și fast food-uri? Cu toții am trecut prin asta. Nu numai că acest stil de viață vă consumă bugetul foarte repede, însă poate să vă afecteze și din punctul de vedere al sănătății. Cu puțină gândire și uneltele potrivite, puteți găti pe drum, să vă bucurați de mai multă energie și să rămâneți cu mai mulți bani în buzunar.

In cazul in care aveti probleme cu camionul in trafic, Matei Truck Service sta la dispozitia dumneavoastra cu:

Pentru a evita sau a reduce defectiunile camioanelor in timpul curselor va recomandam sa apelati la serviciile Matei Truck Service unde veti beneficia de:

Pentru programari sunati la: 0746 031 551 (Matei Vasile)

Matei Truck Service Arad vă oferă câteva sfaturi în alegerea echipamentului necesar pentru a vă descurca cu mâncarea în timpul unei curse:

Aragaz portabil

De departe, unul dintre cele mai convenabile dispozitive pe care ar trebui să le aveți pe drum este aragazul portabil. De asemenea denumite și arzătoare, acest dispozitiv încălzește până la 300 de grade. Puteți să vă aduceți mâncare pe drum, să încălziți mâncare la conservă sau să gătiți integral mâncare înghețată. Luați-l cu dumneavoastră înainte de a porni în cursă astfel încât să știți că aveți cu ce vă pregăti masa când este timpul pentru pauză.

Încercați să găsiți un aragaz cât mai util, cu caracteristici diverse cum ar fi un termostat reglabil cu indicator iluminat dintr-un material foarte bun și cu piciorușe de cauciuc care nu alunecă.

Cuptor cu microunde

Dacă un aragaz portabil nu este o opțiune pentru dumneavoastră, un cuptor cu microunde s-ar putea să fie o doua cea mai bună alegere. Camioane cu invertoare de putere pot să facă față în mod obișnuit la cuptoare cu microunde de până la 800 de watti. Căutați opțiuni cât mai mici pentru a economisi spațiu în portbagaj.

Aparat de gătit electric Crock Pot

Mamele casnice de peste tot au râvnit la aparatele de gătit electrice timp de ani, iar acum șoferii de camion pot beneficia din această conveniență. Anumite modele de aparate de gătit se potrivesc special nevoilor șoferilor de camion. Căutați un model care să funcționeze la bricheta camionului. Este o variantă și un aparat de gătit obișnuit în cazul în care aveți prize în camion. De asemenea ar trebui să cumpărați un prelungitor pentru orice eventualitate.

Căutați aparate de gătit cu cordon pentru capac. Acesta ține capacul închis și îl blochează cu mânerele, păstrându-vă mâncarea în oală indiferent de modul în care conduceți. Porniți o gustare dimineața, aprindeți aragazul la mic și bucurați-vă de mâncare seara.

Tigaie electrică

Tigaia electrică cu capac este o unealtă grozavă pe care să o aveți la drum. Deși sunt disponibile opțiuni mari de tigăi electrice, luați în considerare una mică dacă gătiți doar pentru dumneavoastră. Aceste dispozitive gătesc foarte bine, așa că puteți găti orice găteați pe un cuptor.

Frigider/Congelator

Combinația de frigider/congelator este obligatorie pentru camion. Ocupă un spațiu foarte mic și vă permit să nu fie necesar să opriți pentru băuturi, fructe sau apă rece. În secțiunea congelatorului puteți depozita carne înghețată, legume, dar și fructe pentru drum.

Blender

Dacă aveți un spațiu de priză în camionul dumneavoastră, un blender este mai mult decât necesar. Nu există o modalitate mai bună de a vă începe ziua decât cu un smoothie. Cu un congelator puteți avea ingredientele preparate pentru smoothie înainte de a pleca la drum și doar să vă scoateți o pungă în fiecare dimineață când urmează să le consumați. Pentru a economisi spațiu, luați cu dumneavoastră un blender simplu cu un termos. Având aceste unelte, amestecați, scoateți baza și apoi o folosiți ca și cană, astfel nu rămân vase de spălat.

Planificare din timp

Indiferent de echipamentul pe care decideți să-l luați în camion, cel mai mare factor în succesul dumneavoastră este cât de bine planificați din timp. Dacă vă dezvoltați un plan bun pentru mese și gustări cu câteva zile înainte de cursă, puteți să vă asigurați că aveți tot ceea ce este necesar de la magazin și să împachetați totul în siguranță. Acest lucru minimizează cantitatea de bani pe care va fi necesar s-o cheltuiți la benzinării, loc în care alimentele sunt de cele mai multe ori mai scumpe. De asemenea puteți să vă împachetați lucrurile în cel mai eficient mod posibil pentru a profita de spațiul dumneavoastră. Cu cât mai mult gătiți pe drum, cu atât veți prinde mai multă experiență pentru cursele viitoare.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}