august 25, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Importanța unei flote de camioane curate și strălucitoare

Importanța unei flote de camioane curate și strălucitoare

De prea multe ori o firmă de transporturi privește spălarea camioanelor lor ca și cheltuială. Și în timp ce costă bani să vă păstrați camioanele curate, beneficiile întrec de departe costul. Subiectul spălării vehiculelor este atât de important încât o companie din Statele Unite ale Americii a pregătit un program de pregătire pentru așa ceva. Dacă nu cumva ați făcut parte din acest program, vă invit să citiți în continuare pentru a afla mai multe despre importanța unui camion curat.

Poate cel mai important motiv pentru care ar trebui să vă mențineți camionul curat este că îi extinde cu adevărat viața pe șosea. Toată lumea știe că substanțele chimice folosite astăzi pe șosele sunt extrem de corozive. Cu cât rămân mai mult pe caroseria camionului dumneavoastră cu atât fac mai multe daune.

Menținerea tirurilor curate este în special important dacă acestea operează în zone care folosesc substanțe chimice mai noi și mai puternice. Dar indiferent dacă le spălați dumneavoastră sau le trimiteți într-o spălătorie, este important să vă amintiți că apa poate să reactiveze substanțele chimice nocive care sunt uscate pe camion. Este critic ca oricine execută spălarea să nu insiste prea mult la componentele ce pot cauza mai multe probleme.

Dacă tirurile dumneavoastră nu s-au aventurat niciodată în condiții de iarnă, considerați-vă norocos, dar nu folosiți asta ca și scuză pentru a evita să le spălați. Praf obișnuit, nisip și murdărie de pe stradă se atașează de componente și pot interveni la operarea corespunzătoare a acestora.

Inspectorii RAR aleg ce vehicule să oprească pentru o inspecție pe șosea. Modul în care arată camionul poate să facă diferența când vine vorba de oprirea sau nu a șoferului dumneavoastră. Indiferent dacă este corect sau greșit, un inspector presupune că un vehicul care arată murdar pe dinafară are șanse mai mici să fie întreținut corespunzător.

În timp ce nu există vreo garanție că nu veți fi oprit dacă camionul dumneavoastră este curat, vă putem spune cu siguranță că un camion mizerabil este un steag roșu pentru inspectori.

Apoi mai intră în discuție piesa de imagine atât pentru atragerea potențialilor șoferi în firmă, cât și pentru atragerea potențialilor clienți. Lipsa de șoferi înseamnă că șoferii buni și calificați au de unde alege când vine vorba de job. Când li se oferă de ales dintre o flotă de camioane curate și strălucitoare și o flotă de camioane acoperite de nisip și murdărie, pe care credeți că le vor alege?

Șoferii nu sunt singurele persoane pe care încercați să le impresionați. Camionul dumneavoastră este o pancardă publicitară mobilă, o reclamă pentru afacerea dumneavoastră. Gândiți-vă ce mesaj trimiteți când oamenii vă văd camionul acoperit de murdărie de pe șosea. Clienții văd firma de transport ca și o extensie a lor însăși și nu își doresc să fie reprezentați de cineva care prezintă o imagine slabă.

O flotă de camioane curate reflectă pozitiv firma. Vehiculele reprezintă compania în fața publicului și a clienților. Există o presupunere rezonabilă că dacă o companie este implicată la acest nivel de întreținere, există un nivel de implicare egală și la întreținerea generală a camioanelor. În extensie, acest lucru contribuie la impresia pozitivă generală a companiei.

Spălatul mașinii nu este gratuit, dar avantajele sale sunt neprețuite: componentele au o durată de viață mai lungă, este mai ușor să obsevați problemele când se află într-un stadiu inițial, șoferii sunt mai fericiți, imaginea dumneavoastră este îmbunătățită și sansele de a fi oprit pe traseu scad drastic cu fiecare kilometru parcurs.

După cum v-am precizat și anterior spălatul mașinii deși pare o cheltuială, este defapt o investiție pe termen lung. Matei Truck Service vă încurajează să spălați mașinile și camioanele de câte ori aveți ocazia, fiindcă este un aspect foarte important pentru bunăstarea mașinii dumneavoastră, dar și pentru imaginea acesteia. Foarte mulți clienți vin la noi în service-ul de camioane din Arad cu probleme pe care ar fi putut să le identifice încă din stadiul inițial dacă camionul era îngrijit și spălat și cu siguranță nu se ajungea la ceva mai grav.

 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}