noiembrie 1, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Lucruri de luat în considerare când cumpărați o basculantă nouă

Lucruri de luat în considerare când cumpărați o basculantă nouă

În acest articol, Matei Truck Service din Arad vă dezvăluie lucrurile de luat în considerare când cumpărați o basculantă nouă.

În domeniul construcției, utilizarea basculantelor mărește viteza de lucru și reduce efortul uman suplimentar necesar transportului materiei prime. Beneficiile achiziționării unei basculante sunt multe, cu toate acestea, este important să luați în considerare mai multe puncte. Nu ați vrea să cheltuiți bani în plus pentru funcții care nu sunt necesare afacerii dvs.

Motor

Cea mai importantă componentă care vă permite să lucrați și să transportați o încărcătură mare este motorul. Pentru sarcini grele, veți dori să cumpărați o basculantă cu o putere cuprinsă între 100 și 400 de cai putere (HP). Totuși, basculantele cu o putere de ieșire mai mică sunt bune pentru obiecte ușoare. În funcție de lucrările de construcție efectuate de compania dvs., selectați motorul cu o putere adecvată.

Este posibil să nu aveți nevoie de o putere suplimentară dacă veți lucra în zone cu drumuri bune. În plus, un motor mai puternic generează un cuplu mai mare, ceea ce necesită componente ale trenului de rulare și ale motorului mai puternice și mai costisitoare.

Transmisie

Transmisia unei basculante poate fi atât mecanică (manuală), cât și automată. Transmisiile manuale, cu o gamă largă de opțiuni de viteză, sunt încă opțiunea cea mai populară, deoarece oferă performanțe mai bune și sunt mai ieftine din punct de vedere economic. În plus față de abilitățile și preferințele șoferului, terenul este un alt factor de luat în considerare atunci când se decide între transmisie manuală sau automată.

Pe scurt, în funcție de nevoia dvs., de bugetul și de șoseaua pe care veți circula, puteți alege tipul corect de transmisie pentru noua dumneavoastră basculantă.

Capacitatea de încărcare a volumului

Pentru transportul materiilor prime către șantierele de construcții se utilizează o basculantă. Prin urmare, capacitatea de încărcare este un factor foarte important pe care trebuie să-l luați în considerare atunci când cumpărați o nouă basculantă. Dacă o basculantă nu poate transporta încărcătura pe care o doriți, nu va fi utilă pentru compania dvs.

Este întotdeauna mai bine să cumpărați o basculantă care este capabilă să transporte suficientă încărcătură în conformitate cu cerințele dvs., în loc să cumpărați două sau mai multe basculante pentru a transporta același volum de materiale. În plus, veți reduce și costul forței de muncă. Prin urmare, cumpărați o basculantă care vă oferă capacitatea de încărcare în funcție de ceea ce căutați.

Număr de axe

Pentru încărcăturile grele, este indicat să cumpărați basculante cu minimum două axe pe spate. Puteți alege între basculante cu tracțiune 4 × 2 și 6 × 4 care se vor adapta la orice tip de material pe care doriți să-l transportați.

Inspecție completă

Vă investiți banii în achiziționarea unei noi basculante. Nu doriți să mergeți la atelier de mecanic la câteva luni după ce ați cumpărat-o.

Efectuarea unei inspecții complete, precum și punerea de întrebări legate de specificațiile basculantei sunt importante. Puneți întrebări cu privire la frâne, roți, portiere, scaune, vopsea, corp, piese lubrifiate, rezervor de combustibil și toate celelalte părți ale basculantelor. În afară de toate punctele anterioare, este întotdeauna indicat să faceți un test drive.

Rețineți că productivitatea și eficiența consumului de combustibil sunt cheia. Există mulți factori care, împreună, determină ce tip de vehicul este cel mai potrivit pentru dvs. În cele din urmă, economia operațională este importantă: obiectivul principal al oricărui operator este să producă cât mai mult posibil, în timp ce suportă cel mai mic cost pe parcursul ciclului de viață al unei basculante. Prin urmare, performanța și eficiența sunt la fel de importante.

Parametrii cum ar fi productivitatea și timpul de activitate, care sunt direct legați de producție, parametrii de cost, cum ar fi combustibilul, preturile pieselor de schimb, achiziția de vehicule și ciclul de viață al produsului, toate joacă un rol foarte important atunci când luați decizia de a cumpăra o basculantă nouă.

De asemenea, un rol foarte important atunci când trebuie să mergeți cu basculanta la revizii sau să faceți mici reparații neprevăzute, este apelarea la serviciile noastre. Specialiștii noștri sunt pregătiți să intervină oricând sunt contactați.

Aceștia pot face reparații camioane în Arad, reparații tir în Arad, pot oferi diverse servicii, la cele mai bune prețuri.

Basculanta nouă va funcționa perfect după ce specialiștii noștri se vor ocupa de ea!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}