iulie 27, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Motive pentru care merită apelat la serviciile unui atelier mobil pentru camioane 

Înțelegerea procesului de reparație a unui camion de către un atelier mobil

Repararea și întreținerea, serviciile oferite de atelierele mobile de reparații camioane pot fi privite ca un concept nou de către mulți manageri de flote. De fapt, s-ar putea să apară întrebări despre ce presupun reparațiile realizate de un atelier mobil, cum se desfășoară acestea și dacă merită apelat la serviciile unui astfel de atelier. Matei truck service din Arad vă va dezvălui în cele ce urmează motivele pentru care merită apelat la serviciile sale.

De ce are sens să apelați la un service mobil pentru camioane cum este cel detinut de Matei Truck Service Arad.

Repararea camioanelor de către echipa atelierului nostru mobil este incredibil de convenabilă. Nu este deloc o plăcut ca vehiculul de marfă să se stricte când vă așteptați mai puțin. Însă, datorită atelierului nostru mobil foarte bine dotat, putem să vă scăpăm de multe dureri de cap.

Intervenim cu o unitate operativă pentru a executa atât lucrări mecanice, cât și electrice. De asemenea, executăm și diagnosticări și depanări în trafic. Am venit pe piața românească cu mult entuziasm, forță de muncă, dorință de reușită și de a oferi altceva șoferilor de camioane sau managerilor unei flote de camioane. Suntem pregătiți să ne adaptăm la noutăți, cerințe și la tehnologia care avansează de la o zi la alta.

Oferim oricând lucrări de reparații camioane în Arad, de cea mai bună calitate și în timp real, astfel încât îi scăpăm de stres și nervi pe toți șoferii de camioane care întâmpină probleme în timpul curselor pe care le fac. Un atelier mobil de camioane poate oferi multe beneficii.

De exemplu, după cum deja am precizat, dacă camionul se strică brusc și nu mai pornește, este foarte greu de tractat până la un service auto pentru a fi reparat. Datorită atelierului mobil nu trebuie să vă mai faceți griji în privința acestui lucru, venim noi la dvs., oriunde vă aflați în Arad sau pe o rază de 100 de km în jurul orașului. Uitați de găsirea unui soluții de tractare a camionului.

Un alt beneficiu interesant de care trebuie să aflați este că noi intervenim în situații de urgență. Cu camionul dvs. de marfă ați putea cutreiera țara în lung și în lat. Iar defectarea camionului într-o zonă pe care nu o știți foarte bine poate reprezenta o mare problemă.

Dacă ajungeți în Arad trebuie să știți că puteți apela la cel mai bun service de reparații camioane. De îndată ce vom fi contactați vom interveni prompt și vom încerca să rezolvăm problema dvs. De asemenea, vă asigurăm că veți avea parte de servicii care vă vor depăși așteptările.

Forța noastră de muncă se bazează pe onestitate, integritate, respect și punerea la dispoziția clienților a tuturor resurselor noastre în vederea soluționării problemelor cu care aceștia se confruntă.

Prețurile serviciilor noastre sunt transparente și avantajoase, deoarece le calculăm cu mare atenție și onestitate. Odată ce suntem contactați intervenim rapid, iar camionul are parte de reparații realizate de adevărați specialiști în domeniu, oameni cu pregătire superioară și mulț ani de experiență în acest domeniu.

Ne străduim să oferim soluții complete pentru gamă largă de mărci de camioane din Europa și din România: MAN, Iveco, DAF, Scania, Volvo, Isuzu, Renault Mercedes-Benz, Volkswagen, Roman, Tatra.

Maximizăm durata de funcționare a camionului efectuând lucrări în timp real. Oferim o imagine completă a stării de funcționare a vehiculelor și recomandări specifice în ceea ce privește acțiunile care trebuie întreprinse.

Încercăm să ne adaptăm constant la piața de service de camioane care este una pe cât de bogată, pe atât de interesantă. Suntem capabili să ne adaptăm la solicitările fiecărui client, astfel încât să ne ducem misiunea la bun sfârșit.

Suntem conștienți de faptul că orice șofer ori proprietar de camion sau de flotă de camioane își dorește să beneficieze de serviciile unui service bun, care oferă prețuri excepționale, are o reputație bună și un portofoliu pe măsură.

Printre beneficiile de care s-au bucurat cei care deja au apelat la serviciile noastre se numără evitarea timpilor morți și buna funcționare a camionului pe o perioadă lungă de timp.

Așadar, ținând cont de acest motive sperăm că atunci când veți trece prin Arad și veți întâmpina probleme cu camionul să ne contactați. Noi vom răspunde imediat solicitării, vom veni la fața locului în cel mai scurt timp posibil și vom încerca să vă rezolvăm problema. Indiferent că este vorba de reparații clime camioane în Arad ori reparații clime tir în Arad sau de o altă problemă tehnică de natură mecanică sau electrică, considerați defecțiunea e ca și reparată.

Drum bun să aveți!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}