iulie 10, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • O echipă care vrea să vă repună cu roţile pe drum

O echipă care vrea să vă repună cu roţile pe drum

Inclusiv reparaţia de camion necesită servicii optime. Orice lucru, orice nevoie de ceva necesită servicii de calitate. Şoferul de camion are nevoie de servicii urgente, sigure, căt mai avantajoase ca preţ şi cȃt mai durabile în timp. El nu are timp de aşteptat, trebuie să-şi ducă sau să-şi ia marfa la- sau de la destinaţie în timp fix, nu sunt permise depăşirile de grafic. Şi atunci are nevoie de un bun reparator pentru defecţiunea înregistrătă de vehiculul său greu.

Însă a nimeri peste un service bun, cu specialişti competenţi şi prompţi este dificil. A beneficia în acest sens, în urgenţa care se impune, de vreo indicaţie din partea cuiva este mană cerească, căci mergi la sigur, fără a mai pierde timpul şi a-ţi strica ori chiar nărui slujba.

Iar unul dintre aceste “ponturi” este Matei Truck Service, care îşi oferă serviciile de cea mai înaltă calitate în oraşul Arad şi pe o rază de 100 de km în jurul său, căci firma oferă şi depanări la locul blocajului, pe autostradă.

Aici sunt utilizate numai piese auto de cea mai bună calitate, menținând în același timp prețurile la un nivel foarte accesibil, iar reţeaua de alimentare cu piese este în continuă creştere. De fapt întreaga afacere este în continuă creştere, iar aceasta numai în baza calităţii oferite constant, a portofolilului din ce în ce mai bogat şi mai onorant. Pur şi simplu este greu de conceput reparaţii auto Arad fără Matei Truck Service.

Nu contează tipul şi dimensiunea avariei survenite la camionul Dumneavoastră, tehnicienii profesioniști care compun echipa competentă a acestui service o vor repara repede, astfel încât să puteți reveni pe drum în timpul cel mai scurt şi în siguranţă. Aici, mulţumirea este garantată.

Reparaţia nu se face oricum. Rezultatul analizei nu se bazează numai pe ce spun ochii, flerul ori mȃna, căci pînă la urmă toate pot fi nesigure, sunt doar nişte biete simţuri. Fără o imagine şi o diagnoză furnizată de aparatul special conceput pentru aşa ceva orice analiză a situaţie prezintă o marjă de incertitudine care continuă să persiste, indiferent de rezultatul de moment al reparaţiei.

Fiind un service certificat în reparaţia de camione, el poate contribui, pe lȃngă reparaţia în sine, la creșterea manevrabilității vehiculului în mai multe moduri. El oferă o gamă largă de reparații auto pentru toate camioanele străine și romȃneşti.

Pot interveni, la camionul Dumneavoastră probleme la sistemul de frȃnare. Matei Truck Service este o unitate specializată în toate tipurile de reparații și instalații de frânare, inclusiv frâne cu disc, frâne cu tambur, pantofi de frână și tampoane. Indiferent dacă aveți nevoie de înlocuitori pentru frâne sau instalații noi, puteţi avea încredere în aceşti mecanici auto cu experiență, pentru servicii de cea mai bună calitate, la prețuri competitive.

De asemenea, probleme la sistemul electric. Cei de aici sunt specializaţi în reparaţii de sisteme electrice de toate tipurile. Tehnicienii cu experiență ai Matei Truck Service folosesc cele mai recente echipamente și instrumente pentru a diagnostica și a completa toate problemele electrice, inclusiv transmisii, tune-up-uri (reglarea sistemului de aprindere şi conbustie) și defecţiunile la radio. 

Ori problemele la agrenaje, la şuruburi. Acest service oferă cu promptitudine reparații și servicii complete pentru toba de eșapament. După o inspecţie detaliată, specialiştii vă vor oferi o

înlocuire a tuturor pieselor rupte, care lipsesc sau care funcționează defectuos. Indiferent cât de mică sau mare este defecţiunea, echipa aceasta este pregătită pentru servicii amănunțite, înalt calitative.

Sau chiar probleme ce pot apărea la remorcă. Apelaţi şi în acest caz la o echipă de specialişti calificați – ingineri, proiectanţi, mecanici – cu vastă experienţă combinată în domeniul reparării dieselului dar şi a motoarelor în patru timpi, la care se adaugă şi intervenţiile legate de sistemul de remorcare, cu toată paletă lui de situaţii posibile. Când ai camion, ai şi remorcă, defecţiunile pot apărea la ambele echipamente, de aceea ai nevoie de un service care să se poată ocupa şi de remorca ta, care să nu-ți consume timpul şi banii inutil.

Scopul echipei Matei Truck Service este să vă întoarcă pe drum cât mai curând posibil.

✓ În cadrul reparaţiilor de camioane – Arad, Matei Truck Service vă aşteaptă cu profesionalism pentru orice tip de intervenţie.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}