iulie 9, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • “reparaţii camioane Arad” şi un nume de încredere la căutarea online sau de pe teren: Matei Truck Service

Arădeni sau nearădeni, locuitori sau simpli trecători cu camionul prin perimetrul oraşului Arad şi prin raza lui, duceţi-vă camionul la reparat la cel mai bun service din zonă: Matei Truck Service Arad!

Bazȃndu-se pe o echipă atent selecţionată de specialişti – ingineri şi tehnicieni – acest service este în măsură a vă rezolva orice defecţiune de motor, de sisteme, de caroserie, de cabină care poate apărea la camionul Dumneavoastră, oferindu-vă, la cele mai înalte standarde, soluţii adaptate situaţiei.

Nu credem că există vreun şofer ori proprietar de camion sau de flotă de camioane care să nu îşi dorească să beneficieze de sprijinul unui service bun, unui service care practică tarife decente şi care are un bun portofoliu.

Matei Truck Service este un astfel de service, care poate aborda toată gama de lucrări mecanice şi electrice, inclusiv diagnosticări şi depanări în trafic, urmȃnd ca în viitor să acopere şi sectorul de import şi distribuţie de piese de schimb pentru camioane

Echipa de întreținere a unităţii este pregătită din toate punctele de vedere să intervină cu succes în orice gen de reparaţie, să vă refacă tot deficitul vehicului greu de serviciu, fiindcă numărul de sarcini pe care echipa le poate rezolva este în deplin acord cu întreaga paletă de servicii pe care unitatea le oferă: reparaţii camioane Arad, reparaţii electrice, tester diagnoză, intervenţii în  trafic, reparaţii la sistenul de climatizare.

Iar viteza de reparare, timpul rezervat întreţinerii nu a fost niciodată mai mare.

De asemenea, în cazul necesităţii efectuării reparaţiei în trafic, unitatea posedă un atelier mobil dotat cu absolut tot ceea ce este nevoie pentru ducerea la bun sfîrşit a operaţiilor de depanare.

Astfel, atelierul mobil vă ajută să economisiţi timp, bani şi efort.

Atelierul mobil al Matei Truck Service pune în sprijinul rezolvării situaţiei Dumneavoastră tot arsenalul mobil de echipamente, instrumente și cunoștințe specializate necesare testării și reparării motoarelor şi sistemelor. Echipamentul specializat de diagnosticare permite inspectarea camionului la fața locului, permițând luarea unor decizii rapide de reparație,  înlocuire şi, în final rulare normală. Acest lucru poate reduce timpii de service cu până la 50% .

Nu neglijaţi acest aspect!

Cercetările specialiştilor arată că transportul echipamentelor către și de la centrele de service reprezintă până la 50% din timpul total al reparaţiei, pȃnă la atingerea stării normale de rulare.

Prin evitarea necesității de transport puteți reduce timpul de service la jumătate  sau atingerea până la dublul vitezei de serviciu (este acelaşi lucru).

Taote cele de mai sus, în cazul în care aţi ajuns în această situaţie limită. Căci cel mai bine este să nu ajungeţi aici, iar aceasta nu se poate realiza decȃt prin verificarea periodică a camioanelor.

Verificarea periodică a camioanelor este o măsură care foloseşte atȃt în sens preventiv, cȃt şi în sensul susţinerii permanente a unei stări de întreţinere adecvate, care asigură atât siguranța camioanelor cât și a afacerii Dumneavoastră.

Matei Truck Service vă stă la dispoziţie şi cu servicii de diagnoză a camioanelor, specialiștii săi fiind mecanici care pot identifica şi remedia orice problemă în cel mai scurt timp.

În vederea identificării problemelor camionului dumneavoastră, Matei Truck Service oferă servicii de:

  • Testare computerizată pentru motoare de camion, injectoare diesel, sisteme de siguranță;
  • Identificare a erorilor intervenite la unitatea centrală de comandă;
  • Inspecție completă a camionului (sistem de distribuție, sistem de frânare, sistem de direcție, inspecție cutie de viteze, sistem de climatizare, instalație electrică, sistem de răcire, sistem de alimentare cu combustibil etc.)

Orice problemă întâmpinați, care v-ar pune în pericol buna funcționare a camionului, o puteți identifica și remedia cu ajutorul echipei de profesionști din cadrul acestui service. Vă puteți face o programare telefonică sau prin intermediul formularului de pe website-ul de prezentare pentru o diagnoză completă.

Orice informații cu privire la etapele intervenției serviciului de diagnoză camioane, durata acesteia şi costuri le puteți obține fără probleme din partea echipei service-ului.

Cu Matei Truck Service, călătoria la volanul camionului Dumneavoastră va fi lungă, eficientă şi deosebit de plăcută.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}