octombrie 25, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Șoferi de camioane: sfaturi pentru a nu vă plictisi în timpul liber

Unul dintre principalele probleme pentru șoferii camioanelor ușoare sau grele îl reprezintă descoperirea unor activități pe care să le efectueze în timpul petrecut pe șosea. Majoritatea dintre ei se simt excelent când conduc. Cu toate acestea, când se opresc apare plictiseala și nu știu ce să facă pentru a o combate.

Controlarea orelor petrecute la volan este necesară, dar timpul suplimentar oferit de această activitate nu este neapărat distractiv. Plictiseala poate apărea foarte repede și, prin urmare, va trebui să faceți mai mult decât să dormiți pentru a trece timpul.

În timpul cursei, nu veți fi întotdeauna familiarizați cu ceea ce este în jurul vostru. Și chiar dacă știți ce se întâmplă, nu puteți merge să vizionați un film cu camionul.

Deci, ce activități puteți să faceți ca șofer de camion? Din fericire, există multe opțiuni.

Puteți dormi

Ce spuneți de o odihnă simplă? Este crucial să aveți ce face în timpul liber, dar nu permiteți acestor activități să vă răpească din timpul destinat somnului. Este important să vă odihniți foarte mult, nu numai pentru sănătatea dvs., ci și pentru siguranța dvs. pe șosea.

Distracție

Desigur, nu puteți renunța la distracțiile clasice, cum ar fi cititul și scrisul. Nu numai că sunt modalități incredibile de petrecere a timpului liber, dar ele pot fi, de asemenea, foarte educative pentru voi. Mulți șoferi de camioane au în cabină DVD-uri, tablete, laptopuri etc. Internetul vă poate oferi acces nelimitat la filme sau la programe de televiziune, în funcție de furnizorul de programe.

Exerciții

V-ați gândit să faceți niște exerciții? Utilizați pauzele pentru a coborî din camion pentru a respira aer curat și pentru a vă întinde picioarele. Întindeți-vă puțin și mergeți pe jos câteva minute în jurul vehiculului. Acest lucru va împiedica apariția unor posibile dureri musculare (datorită orelor lungi petrecute la volan) și vă va ajuta, de asemenea, să uitați de lucrurile supărătoare.

Jocuri online

Unor conducători auto le plac jocurile video. Deci, acest lucru poate deveni un mod distractiv de  petrecere a timpului liber. Cu toate acestea, nu trebuie să stați treji toată noaptea pentru a juca jocuri online.  

Deveniți turiști

Dacă vă planificați călătoria puțin mai bine, puteți încerca întotdeauna să vă opriți în anumite locuri și să le explorați puțin. Desigur, acest lucru poate necesita o planificare mai elaborată, dar va fi distractivă și plină de satisfacții dacă o veți face corect.

Indiferent de activitățile pe care le alegeți, este vital să vă distrați când sunteți pe drum. Acest lucru vă va ajuta să aveți succes ca șoferi de camion. După cum spune vechea expresie: “Munca fără odihnă, transformă omul într-o persoană plictisitoare”.

Meseria de șofer de camion se poate transforma într-una deloc potrivită pentru voi dacă nu vă interesează activitățile distractive. Nu renunțați la distracție, căci este păcat.

Nu renunțați nici la întreținerea corespunzătoare a camionului vostru. Pentru ca acesta să funcționeze fără probleme pe parcursul drumului către destinație, trebuie să aveți grijă de el.

În cazul în care apar probleme, nu intrați în panică. De exemplu, dacă vă aflați în Arad când constatați că ceva este în neregulă cu camionul vostru, contactați-ne. Vom veni oriunde vă aflați, căci dispunem de atelier mobil dotat cu echipament de ultimă generație.

Vom interveni prompt și vom încerca să diagnosticăm eventuala problemă mecanică sau electrică. Vom face depanarea în trafic în cel mai scurt timp posibil.

Avem cu ce, fiindcă ne-am adaptat la piața de service de camioane și la solicitările clienților, care cresc de la zi la zi. Am vrut să devenim mai buni pentru ca cei care apelează la serviciile noastre de reparații camioane în Arad, reparații tir în Arad, reparații clime în Arad etc., să fie mereu mulțumiți de ceea ce le oferim.

Dacă veți apela la serviciile noastre, veți beneficia de un plan de interveție optimă, în cel în timpul cel mai scurt, la cea mai înaltă şi la preţurile cele mai avantajoase.

Camionul nu mai este de foarte mult timp o enigmă pentru specialiștii noștri, din acest motiv găsim mereu soluții rapide la problemele cu care se confruntă clienții noștri.

Totodată, le oferim cele mai bune sfaturi pentru a conduce în siguranță și pentru ca vehiculul lor să nu le creeze probleme o lungă perioadă de timp.

Specialiștii noștri sunt mereu pregătiți să intervină pentru a oferi soluții complete pentru o gamă largă de mărci de camioane din România și Europa: Roman, Tatra, Renault Mercedes-Benz, Volkswagen etc.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}