Tester diagnoza camioane Arad

Matei Truck Service deţine dispozitivul adecvat pentru efectuarea diagnosticării camionului Dumneavoastră. Aceasta înseamnă diagnostic auto multibrand şi multi-sistem, cu o acoperire largă a diferitelor sisteme electronice instalate pe vehiculele comerciale.

Unitatea noastră oferă topul software-ului de diagnoză a motorului și a capacităților hardware, împreună cu alte servicii importante de inspecție și testare pentru camion și remorcă.

Serviciile noastre de diagnosticare a computerului acoperă aproape totul când vine vorba de camionul Dumneavoastră: motoare diesel şi în doi timpi, transmisii electronice, sisteme ABS și multe altele. Noi oferim inspecția obligatorie anuală a siguranței pentru camionul Dumneavoastră și transferul inspecției anuale de siguranță a camioanelor și remorcilor.

Matei Truck Service oferă teste de emisie de gaze grele pentru camionul Dumneavoastră. Oferim rapoarte de inspecție a vehiculelor (RIV) după fiecare testare a emisiilor.

Contactați-ne pentru mai multe detalii despre serviciile noastre de diagnoză, testare și siguranță sau pentru rezervarea unei întâlniri.

Verificarea periodică a camioanelor este o măsură care asigură atât siguranța camioanelor, cât și a afacerii Dumneavoastră. Noi vă stăm la dispoziție cu servicii de diagnoză auto pentru camioane de orice marcă şi orice tip, realizată de către specialiști mecanici care pot identifica şi remedia orice problemă în cel mai scurt timp.

bigstock Professional car mechanic work 39017242

În vederea identificării problemelor camionului dumneavoastră, Matei Truck Service oferă servicii de:

  • Testare computerizată pentru motoare de camion, injectoare diesel, sisteme de siguranță;
  • Identificare a erorilor intervenite la unitatea centrală de comandă;
  • Inspecție completă a camionului (sistem de distribuție, sistem de frânare, sistem de direcție, inspecție cutie de viteze, sistem de climatizare, instalație electrică, sistem de răcire, sistem de alimentare cu combustibil etc.).

Orice problemă întâmpinați, care v-ar pune în pericol buna funcționare a camionului, o puteți identifica și remedia cu ajutorul echipei de profesioniști din cadrul Matei Truck Service.

Vă puteți face o programare telefonică sau prin intermediul formularului de pe website-ul nostru, pentru o diagnoză completă.

Orice informații cu privire la etapele intervenției serviciului de diagnoză auto, durata acesteia şi costuri, le puteți obține din partea echipei noastre.