septembrie 1, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Trendul de restaurare și repararare a camioanelor

Proiectele de restaurare a camioanelor sunt mai comune în zilele noastre ca niciodată. Decât să achiziționeze camioane noi, mulți șoferi de camioane merg către reconstruirea și repararea camioanelor lor, în special dacă motorul este pre-emisie.

Acest trend din industria camioanelor, este o reacție automată a costurilor în continuă creștere a operarării echipamentelor pentru șoferul de camion, dar și volatilitatea industriei. Scopul principal al unui camion de muncă este să facă bani și nimic mai mult.

Dar cu costuri tot mai mari a noilor echipamente, combinate cu asigurărirle tot mai mari, un număr mare de șoferi de camion aleg să își repare și să își restaureze camioanele actuale pentru a-și păstra costurile cât mai mici. Achiziționarea unui camion nou nu este o alternativă la fel de atractivă sau practică pentru mulți.

Flotele mari supraviețuiesc și sunt capabile să finanțeze noi camioane, dar o parte de deținători de afaceri mici care au un buget fix și redus, apelează la cea mai bună opțiune financiară și anume să își reconstruiască și să își reinstaureze vechile camioane din nou.

Există câteva motive pentru care ar trebui să vă restaurați și reconstruiți camionul actual, decât să vă cumpărați un camion nou și să aveți stresul unui angajament pe termen lung cu un nou camion.

Toți șoferii de camion știu, indiferent de cât de bine sună o afacere, s-ar putea schimba într-o secundă. Industria este foarte volatilă și se schimbă continuu, astfel că lucrurile bune nu țin întotdeauna foarte mult în industria camioanelor.

Locul potrivit pentru a vă pune camionul la punct este Matei Truck Service. Service-ul nostru oferă servicii profesionale de reparații camioane în Arad. Ba mai mult decât atât în cazul în care are loc un eveniment în trafic, suntem la dispoziția clientului și în timpul unei curse prin intermediul intervențiilor în trafic.

De ce să apelezi la restaurarea camionului

• Reparații simple – camioanele mai vechi sunt destutl de simple astfel încât în momentul în care au o defecțiune, pot fi reparate, destul de ușor. Camioanele noi au componente computerizate și este aproape imposibil pentru șoferul de camion să rezolve problemele.

• Predictabilitate – realizarea reviziilor la timp în funcție de numărul de kilometrii crește viața motorului și implicit cea de operare a camionului, așa că asigurați-vă că rezolvați acest lucru.

• Fiabilitate – camioanele mai vechi pot să fie fiabile de asemenea. Motoarele și transmisiile care au fost pe piață un timp îndelungat, cu performanțe bune pentru longevitate și rate de reparații sunt o alegere bună, în opoziție cu ultimele și cele mai tari gadget-uri ce nu au încă un istoric.

• Camioanele noi sunt prea scumpe – nu numai că au crescut costurile de fabricație, costurile manoperei și cele ale materialelor au crescut de asemenea și acest lucru se reflectă în prețul unui camion. Prețurile noilor camioane pot fi chiar ridicole. Chiar și acei șoferi de camion nu prea inteligenți pot să-și dea seama că un nou camion nu mai este o opțiune financiară viabilă pentru ei. Echipamentele de emisie cresc cu mult prețul unui camion.

• Mai ieftine de reparat – camioanele mai vechi puteau fi reparate de un șofer de camion obișnuit, întrucât erau destul de simplu de reparat.

Cu unele dintre modelele mai noi, majoritatea deținătorilor de camioane nu pot lucra cu componentele computerizate pentru a le repara și câteodată chiar și service-urile au probleme.

Industria camioanelor de multe ori atrage tipi care sunt înclinați mecanic, așa că reconstruirea unui camion are sens pentru mulți deținători de camioane.

Unele dintre noile motoare sunt atât de nedemne de încredere și timpul de nefuncționare este atât de scump, încât a creat această alternativă, destul de atractivă pentru șoferii de camioane. Este vorba despre restaurarea și repararea camionului dumneavoastră vechi, astfel încât să se poată evita achiziția unui nou camion, ce poate fi mai slab din punct de vedere calitativ, mai scump de întreținut și mai greu de reparat. Încercați întâi să rezolvați camionul pe care îl aveți deja înainte să vă gândiți la înlocuirea acestuia.

În trecut, mulți deținători de afaceri din industria transporturilor optau pentru achiziția unor noi camioane, la urma urmei noul fier era mult mai de încredere. Dar nu mai este cazul de așa ceva. Trendurile din această industrie se schimbă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}