iulie 9, 2018
Matei Ioan
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Vi s-a stricat camionul în Arad? Neplăcut, dar vă recomandăm cele mai bun service din zonă: Matei Truck Service

Sunteţi pe drum… Aţi condus camionul zile şi nopţi întregi… Sistemul tehnico-mecanic, în întregul lui, s-a resimţit de la efort şi, iată, undeva a cedat. Trebuie luate în calcul şi condiţiile climaterice diferite prin care autovehiculul Dumneavoastră a trecut în drumul lui lung. Şi se ştie: condițiile climaterice pot varia foarte mult pe cuprinsul ţării şi în afara lui.

Sau poate aveţi vreo problemă la cabină, la sistemul de încălzire, de răcire ori la lumini. Oricine, inclusiv Dumneavoastră, este legitim a-şi dori o cabină confortabilă, posesoare, în perfectă stare, a tuturor dotărilor pe care trebuie să la deţină la această oră acest compartiment deosebit de important, în care vă desfăşuraţi activitatea profesională şi care vă găzduieşte pe parcursul lungului drum pe care îl aveţi de străbătut.

Asigurarea faptului că aparatele de aer condiționat ale cabinei sunt în perfectă stare de funcționare sunt vitale pentru toate călătoriile Dumneavoastră, prezente şi viitoare. De aceea, noi vă înţelegem, situaţia este neplăcută, dar, pe de o parte, defecţiunea s-ar fi putut produce oricȃnd –chiar dacă astăzi nu, dar mȃine, poimȃine da –, iar pe de altă parte, putem spune că este un noroc faptul că defecţiunea şi necesitatea opririi şi reparaţiei s-a produs în raza oraşului Arad.

Căci aici există un service excelent, şi anume Matei Truck Service Arad, care poate aborda toată gama de lucrări mecanice şi electrice, inclusiv diagnosticări şi depanări în trafic şi care şi-a obişnuit clienţii cu un plan individualizat de intervenţie, cu seriozitate, cu eficienţă, cu preţuri onorabile şi avantajoase, cu contracte flexibile şi, atunci cȃnd urgenţa impune, prioritare.

De orice reparaţie aveţi nevoie pentru camionul Dumneavoastră, acest service se poate ocupa şi poate rezolva, căci echipa sa de ingineri şi tehnicieni este alcătuită din specialişti de înaltă şi verificată competenţă, pentru care orice este abordabil şi rezolvabil şi nimic nu este imposibil.

Firma dispune şi de un atelier mobil de intervenţie în trafic foarte bine dotat – unitate operativă care în viitor se va multiplica prin achiziţionarea unui al doilea echipament, urmare a sporirii solicitărilor de depanare, căci este posibil ca defecţiunea să fie atȃt de gravă, încȃt să fiţi obligaţi să nu vă mai puteţi mişca deloc cu vehiculul Dumneavoastră din drum. Şi atunci se impune o intervenţie pe loc a depanatorilor.

Apelȃnd la serviciile firmei Matei Truck, apelaţi la o unitate care este perfect adaptată la piaţă, ceea ce înseamnă adaptarea optimă la solicitarea fiecărui client.

„Întotdeauna clientul care a apelat la serviciile firmei noastre a fost primit cu cea mai mare căldură, a fost ascultat, situaţia i-a fost analizată cu maximă atenţie de specialiştii noştri şi i-a fost aplicat un plan de intervenţie optimă, în timpul cel mai scurt, la cea mai înaltă şi la preţurile cele mai avantajoase”, afirmă Vasile Matei, directorul firmei.

Am dat exemplul aerului condiţionat, dar putem da oricare alt exemplu, referitor la defecţiunea Dumneavoastră. Iar dacă tot am dat acel exemplu, să menţionăm că de buna funcţionare a instalaţiei de climatizare aveţi nevoie permanent, nu doar atuci cȃnd sunteţi pe drum. De pildă, cȃnd trebuie să vă odihniţi, căci uzura organismului la volan, în special pe drumurile lungi şi foarte lungi, îşi spune necondiţionat cuvȃntul. Organismul îşi cere drepturile…

Oricând este necesar a vă odihni, Dumneavoastră ori partenerul Dumneavoastră de drum, instalaţia de climatizare trebuie să funcţioneze optim. Exact așa cum aveți nevoie de aer condiționat pentru a fi în stare de funcționare de top atunci când conduceți, în aceeaşi măsură el este necesar atunci când vă odihniți.

Vă asigurăm că la capitolul “reparaţii camioane Arad“, capitolul care vă interesează sau, mai bine spus, care vă va interesa în mod crucial cȃnd veţi avea de reparat propriul camion avariat, nici un alt serviciu nu poate fi mai bun decȃt cel oferit de Matei Truck Service.

Amintiţi-vă, ori notaţi-vă undeva, pe o agendă sau într-un telefon, acest nume de service! Nu se ştie niciodată cȃnd veţi avea nevoie… Dar, deocamdată, să batem în lemn.

Un singur lucru vă mai spunem: paleta de servicii pe care unitatea le prestează cuprinde reparaţii mecanice, reparaţii electrice, tester diagnoză, intervenţii în trafic; aceasta pe lȃngă, reparaţiile la instalaţiile de climatizare, despre care deja am vorbit.

✓ În cadrul reparaţiilor de camioane – Arad, Matei Truck Service vă aşteaptă cu profesionalism pentru orice tip de intervenţie.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}